selam kedi dostları,

evet soruma geciyorum. 3-4 gun once uzun suredir istedigim
bir şey yaptim, evime bir kedi aldım. kendisi 6-7 aylik bir siyam. sorun su; bu kedi sürekli uyuyor arkadas. günün 18 saatini yatarak geçiriyor. bi kalkayım, koşayım, oynayayım yok. bu kedi de bir sorun mu var yoksa normali mi bu? acaba eve yabancı diye depresyona felan mi girdi. daha once başka evde 2 kedi ile beraber yasıyordu. sizce ne yapmalıyım?


ben bir de mama olarak whiskas kuru mama aldım. alırken bi adam bende de o kediden var, whiskas onların böbreklerinde kum yapıyor felan dedi. ne kadar doğru dedikleri? sizce ne kullanmalıyım/vermeliyim mama veya yemek olarak?

şimdiden teşekkürler.

 

sürekli seviyorum zaten. hiç ayrılmıyorum yanından. saat 4 u gecti biz hala birlikte yataktayiz:)

yeme içmesini pek takip edemedim ama tuvaletini düzenli olarak yapıyor. bir de profesyonel mama nasıl oluyor :)

zozjotejmnk

whiskas kötü bir mamadır. profesyonel mama veterinerlerde satılan mamalar oluyor; proplan, hills, royal canin gibi. bunlar kısa vadede pahalı gibi görünse de aslında daha ucuza malolur eğer ölçerek verirseniz.

6-7 aylık hayvanın normal şartlar altında oyun oynaması gerekir ama cins hayvanlar biraz daha çıtkırıldım oluyor, o yüzden belli olmaz. üstteki yazarın dediği gibi depresyona da girmiş olabilir.

kayranin kedisi

siyamlar pek oyuncu değillerdir diye bilirim. asi ve cool bi canlıdır. mama olarak da kayranın kedisinin de dediği gibi whiskas kötü bi markadır, pro plan ve royal canin'i tavsiye ederim. hills de iyi bi marka ama ben denemedim henüz.

reso aga

İçinde GDO'lu ürünler bulunan, ne derece sağlıklı oldukları henüz kanıtlanmamış, ticari kaygılar nedeniyle dünya parasına gereksiz yere satılan profesyonel mamalar alacağınıza, yıllardır tüm dünyada kullanılan Whiskas'ı alın çok daha iyi bence.

leyla25
1

mobil görünümden çık