Elektronun jakının bir ucuna altın kaplı transformator takıp pcye bagladım. mavi halkalı girişten. guitar rig'i actım, acayıp gurultu var. distorşın efekti verdigimde mesela aynen distorşınlı ses geliyo da arkada çok gürültü var. tek sorun gürültü yani. nası çözücez onu, nası çözebiliriz? önceden asio4all yüklemiştim, guitar rig ayarlarında da o seçili gözüküyor. başka ne ayarı kaydı kuydu vardır bunun? nass çözeris?




 

gate var yukarıda ilk olarak onu sonuna kadar sağa çevirin. daha sonra line in i sessiz yapın ses ayarlarından. hala ses çıkıyorsa distortion tonlarında noise gate kullanın. programda mevcut. clean tonlarda distortion sesi geliyorsa gitarın sesini kısın. eklemeyi unuttum. programın sesini sonuna kadar açmayın. yukarda ayarları var seslerin. gate i aktive etmek için o butona basmayı da unutmayın bu arada. Ayrıca orada limit yazıyor ona da tıklayıp yanındaki zımbırtıyı biraz kısın.

nesin sen iki kollu adam falan mi

aa valla oldu. noise gate'i ve line in'i sessiz yapmayı bulamadım ama diğerleri işe yaradı. pıt pıt pıt pıt diye geliyordu noise ve çok yüksek volümlüydü, şimdi çok az bir "fffssffssfs" var. varol. çok sevindim.

hjarteblod
1

mobil görünümden çık