okulda yanıma gelen kızların yalvarmalarına dayanamayıp form doldurmuştum bunun için. kızlar bana arayıp onay almadan yollamazlar kartı demişlerdi, safım ya, inandım yalanmış tabi. kuryeye kapıyı açmadım, aradılar, istemiyorum kartı dedim. sonra başka bi kuryeyle yollamışlar, yakalandım. neyse.. bir ay önce falan geldi eve bu kart, unutmuşum bi kenarda. ben bu kartı istemiyorum. şifresi henüz alınmadı bunun. iade etmem gerekir mi yoksa şifre alınmayınca sorun olmaz mı? sonra benden sene sonunda yıllık aidat falan istemesinler de.
eğer iade etmem gerekiyorsa da şifresi alınmayan bi kartı telefonla iade edebiliyor muyum? olmuyorsa nasıl kurtulacağım bundan? evet, daha önce hiç kullanmadım kart falan, bilmiyorum prosedürü.



 

kullanmadığın sürece senden bir para almazlar. hatta kes kartı gitsin. benim de kullanmadığım bir garanti kartım vardı. 444lü hattı aradım çıkan kız sanki garanti'nin sahibi "yok iptal olmaz, yok şubeye git, olmadı hacca git" dedi de dedi..."tamam kızım evladım" deyip kapadım telefonu direkt kestim kartı bin parçaya bölündü. daha iyiyim şimdi...

horace pinker

Kartı bankamatiğe takmadığın sürece ve şifreni almadığın takdirde aidat vs. alamazlar

janavarorion

bir çözüm önerisi getiremiyorum ma dento'yla birebir aynı dertten muzdaribim bana da sadece bilgilerini alcaz, kartı istemezsen yollamıycaz demişlerdi ve gönderdiler. nalet olsun bir daha kart satıcılarına yüze verenin..

duygusal pehlivan

fortis'te maaş hesaplarımızı açarken zorla kredi kartı da kakalamışlardı. kart geldi, kuryeden aldım, çağrı merkezini aradım, kartımı iptal ettirmek istiyorum dedim. bitti gitti.

aklimdan zorum var
1

mobil görünümden çık