ben pek hoşlanmıyorum böyle aletlerden ama dreamweaver nasıl bişeymiş diye bakıyım diye yükleyip ufak bikaç şey deniyim dedim. bi html dosyasına css dosyasını attach etmeyi zar zor buldum da bu javascript'i bulamadım. ama yine html dosyası içine otomatik olarak jscript bölümü koyan bişey istemiyorum onu buldum. daha önceden yazılmış bi dosyayı buna bağlamak istiyorum. neresinden olduğunu bulamadım, internetten de baktım biraz. dreamweaver cs5 bu arada.




 

sağda js dosyası derken? sağda öyle bişey yok. yeni bi dosya açtığımda mesela yukarda eskisinin sağında yeni bi tab açılıyor. o tabı sürükleyip atmaktan bahsediyorsan onu denedim olmadı. ki mesela bu dreamweaver'da yazmadığım tamamen başka bi editörde yazdığım bi dosyayı bağlamak istiyorum aslında burdaki html dosyasına.

tepedeki psychedelic adam

anladım demek istediğin yeri. ve sürükleyip bıraktım. öyle yapınca böyle
<a href="../functions.js"></a>
bi satır ekliyor ve bu o dosyayı görüp içindeki fonksiyonları kullanabilmesini sağlamıyor. aslında biliyorum ne yazılması gerektiğini ve yazıp denedim oldu da ama bunu dreamweaver'ın yapmasını istiyorum. yoksa notepad'de de yazılır mesela. css'i işte öyle bi şekilde bağladım ama jscript olmadı. neyse sağol yine de.

tepedeki psychedelic adam
1

mobil görünümden çık