evimizde bir kedimiz var, 1 hafta-10 günlüğüne başka bir şehire gidiyoruz. kediyi de evde yalnız başına bırakmak olmaz tabi, petkargo oldukça pahalı. alternatif yöntem var mı acaba? gidiş otobüsle olacak, dolayısıyla kutusuna koyup hadi yallah demek de olmaz sanırım.




 

ayağının dibine koyarsın? kutusuyla. sorun çıkar mı?

ama ulusoy içeri bagaj konmasına izin vermiyor. bu da aklınızda bulunsun.

unknown doctor

yol yaklaşık 10 saatlik, kedi miyavlar yolcuları rahatsız eder, bizi de zor durumda bırakırsa diye düşündük. veya aç, susuz, tuvaletsiz dayanabilir mi 10 saat?

kivanc1

bazı firmalar kesinlikle hayvan almıyorlar otobüse, belki de hepsi öyledir.
benim kedim çok geveze ve yaygaracı olmasına rağmen 2 saatik uçak ve 3 günlük tren yolculuklarında pek sesini çıkartmamıştı, korktuğundan olsa gerek.
kaçak bindirmiştim trene ama en rahatı yataklı tren ya da kompartıman kedi için.

tabi 2-3 günde bir birinin uğrayıp mama vermesi ya da kedi pansiyonu gibi ihtimaller de var.

hayali arkadaş

yolculuk nereye bilemiycem ama kamil koc ta bikac kez bagaj bolumunde tasindigini gordum. muavin de anlayisli biriyse molalarda bagaji acip ilgilenebilrsiniz de.
siz yine de once bi telefon edin.

somethinginthewayshemoves

yolculuk ankara-hatay arası. bagaj iyi güzel de hayvan 10 saat boyunca karanlıkta, havasız ortamda delirmesin?

kivanc1

10 gün için kediciğe yol ızdırabı çektirmeyin derim ben. ankara-bodrum arası gitmişliğimiz var 3 sefer kedimle. molalarda sorun oluyor, araç içinde sorun oluyor. bu yüzden şöyle de bişey var:

patikosk.com
www.facebook.com

curiosita

güvendiğiniz bir komşuya anahtar bırakın arada sırada ilgilensin suyunu mamasını versin

mr fusion
1

mobil görünümden çık