sözlükte atari ile alakalı başlıkları görünce aklıma geldi.pacman benzeri bir oyun vardı leveller bitince diş fırçası çıkar çizgileri yutan çeneyi fırçalardı biraz daha hızlanarak devam eder giderdi.ayrıca temas edilmemesi gereken kendi etrafında dönerek dolaşan kafalar vardı galiba.bu oyunun adını bilen var mı ? hele download linki veren olursa tadınmaz yenmez.river raid oynamaktan bıktım artık.




 

Oyunu çok iyi biliyorum da adını bilmiyorum. Hatta bulamadığım için oturup kendim yazmıştım yenisini C ile. Halen arada bir oynarım. Bulan olursa beni de memnun eder.

harzem

karanlik bir fonda beyaz dislerden olusan cene degil mi? arada aci biberler vardir, yiyince garip bir ses cikar. adi kisa ve akilda kalici bir seydi, eat ile basliyor olabilir, ya da afiyet olsun anlamina gelen baska bir ingilizce kelime. ama kisa bir adi vardi, eminim.

turkish tekila

diş macunu ateş ederdi ve gittikçe de sıkılırdı. www.videogamecritic.net
ismini yazmayı unutmuşum. plaque attack

fearofthedark

fearofthedark maalesef bu oyun o oyun değil ateş etmek falan yoktu benim oyunda

turkish tekila sanırım aynı oyundan bahsediyoruz.biber miydi bilmiyorum ama arada bir ekranın ortasında ufak bi kare çıkardı o kareyi yakalayıp yersen kısa bir süre o kendi etrafında dönerek kovalayan kafalarıda yiyebiliyordun.karanlık fon beyaz dişlerden oluşan bir çene aynen.

dunden beri dimdik

haaa bildim bildim jawbreaker o zaman.
atarimania.com
www.atariguide.com
www.avclub.com
atarimania.com

fearofthedark

evet fearofthedark çok sağol

dunden beri dimdik
1

mobil görünümden çık