bir ay önce tek tıkla kimlik no'sunu girerek bakabiliyoduk.şimdi direkt e-devlet sitesine yönlendiro ve şifre istiyor. şifre için de ptt'ye gidip 1 lira yatırın diyor.

ğer bende br hata yoksa, allah belasını versin böyle sistemin. sokayım edevletine.

edit : çok kızgınım!!!!!

 

google a tc kimlik no ile ssk sorgulama yaz, çıkıyor, daha 3 5 gün önce baktım ben..

deeperdown

hayır kardeş.direkt devletana çıkıyor

madagaskar

Su anda bakabilmenizin hicbir yolu yok.

1 Kasim 2010 tarihinden itibaren SGK hizmet dokum kayitlarini turkiye.gov.tr adresine aktardi ve kendi sitesinden kaldirdi. Yani 1 Kasim'dan sonra herhangi bir PTT'den kolayca alabileceginiz sifreniz ile turkiye.gov.tr adresinden gorebilirsiniz dokumu.

Ancak kazin ayagi oyle olmadi, aktarim islemi problemli olmus, turkiye.gov.tr'den sifre ile giris yapinca bile sunu goruyoruz:
"Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilgili veriler e-Devlet Kapısı'na aktarılmadığı için bu hizmet sunulamamaktadır."

Bakmamiz gereken adres ise surasi:
www.turkiye.gov.tr

Yani 3-5 gun once bakabiliyorduk, su anda bakamiyoruz. Insallah zamanla duzelir.

Cok acilse lazimsa (is basvurusu, issizlik sigortasi vb.), bir bolge mudurlugune gidip hizmet dokumunuzu isteyin.

lightblue

internet yasakları ayrı bir dert, bu saçmalıklar ayrı bir dert...lanet olsun artık ya.

madagaskar

ya ne saçmalığı birader? elalem girip senin maaşına bakmasın, kendi ssk'sına herkes kendi baksın dediler. çok zor değil. pazar pazar lazım değilse ptt'ye gidip 1 lira verip 5 dakikada şifre alıyon, sonra turkiye.gov.tr'den girip bakıyon. yarın git en yakın ptt'den 5 dakikada al şifreni, bak. her sefer için 1 lira verip şifre almiycan. bi sefer alıcan, onunla girip girip bakıcan. internet bankacılığı gibi. size de yaranılmıyo ha. sonra da çıkıp "tc kimliğimi bilen herkes maaşımı öğreniyo ühüüü" diye ağlaşmayın. adamlar şifreli yaptı işte. ben girip bakamıyom seninkine mesela. yasak olduğundan değil, güvenliği arttırmak için bir önlem.

kaldırıcan komple anasını satayım. eskisi gibi sgk müdürlüğünde kuyruğa girdirtecen milleti. al sana güvenlik, al sana hizmet. ulan bi siki de beğenin be.

kibritsuyu

kibritsuyu, sana noluyo hacı?

benim hiç öyle tribim olmadı. yok maaşımı görüyolar yok şöyle yok böyle. kim napsın benim maaşımı. merak eden varsa gelsin söyliyim. niye saklıyım? mantığı nedir? beğenmiyorum bu sik'i. durduk yere niye ptt'ye gidip 1 lira vereyim. durduk yere cebimden para çıkma sikisini neden beğeneyim. eğer sen, 1 lira verince beğeni sahibi oluyorsan.benim 1 lirayıda öde? he hacı?

madagaskar

pardon öyle tribi olanlar listesinde yanlışlıkla adının yanına işaret koymuşum hemen siliyorum.

ama listedeki diğer 349573489573498 kişinin öyle bir tribi var. sikik bi tc kimlik numaraları gözüktü diye bile millet paranoyanın dibine vuruyor. senin vurdumdurymaz umursamaz, kimseden bi şeyini gizlemez olman da bu gerçeği değiştirmiyor.

benim eşimin işyerinde ve çoğu ciddi işyerinde kimse kimsenin ne kadar maaş aldığını da bilmez mesela. hatta işten kovulmayı gerektirecek kadar büyük suçtur bu. sözleşmede falan belirtilir bu husus. o yüzden tc kimlik numarası bilinen herkesin maaşlarının herkes tarafından kabak gibi görülebilmesi uygulamasının şifreli olması gayet yerinde bir uygulamadır. bedava istiyorsan aha orada ssk ihtiyarlık müdürlüğü var. gidip numaratörden numara alarak kuyruğa girip öğrenebilirsin. ya da 1 liraya şifre alıp internetten de görebilirsiniz.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık