Bu adamları şikayet edebileceğim emniyetin herhangi bir birimi var mı ? eğer şikayet edersem ne gibi bir prosedür işlenir ya da benim ismim bu şerefsiz şoförlere ulaşır mı ? bir değil, iki değil, üç değil demin yine karşıdan karşıya yeşil ışıkta geçerken ışığı umursamayıp üzerime doğru aracını süren bir şoförle daha karşılaştım ve bu sefer plakasını aldım.. dediğim gibi nasıl bir prosedür işler, bu adama ne gibi bir yaptırım uygulanır ve nereye şikayet etmem gerekir ?




 

155i arayıp söyleyin zaten yıl sonu geliyor yazarlar bişey en olmadı bilgi alırsınız.

buffy de vampir sayilir

herhangi bir yaptırım olmuyor sanırım. linkteki sayfa işine yarayabilir.

www.hukuki.net

jepa

sizi gördüğüne eminseniz yolun ortasında bekleyin. mecburen duracaktır. suratına doğru "mınakodumunrospuçocuuu" diye bağırın, sokak arasına koşun ya da kalabalığa karışın. eheh

atrin

Türkiye'de bir halt olacağını sanmıyorum. O anda dövebiliyorsanız durdurup döversiniz. Adamın o sonrasında sizi doğduğunuza pişman etmesi dayılarıyla bağlantılı.

sourlemonade

polisi arayıp "... plakalı araç, bir çocuğa vurup kaçtı" deyin. onu bir yerlerde yakayalıp, canını sıkacalardır.

hollowlife

aynalarını kırıyorum geçerken ben joe. ankara'da çok yapıyorlar özellikle. polis falan gelirse de "kırmızıda geçti koluma çarptı, şikayetçiyim" diyorum. türkiye koşullarında bir risk taşısa da en etkili çözüm bu.

jaaaccckkk
1

mobil görünümden çık