Ev kullanımı için, netten yatırdığım faturaların ve belki bazı araştırmaların çıktılarını alabileceğim bir lazer yazıcı arıyorum. Toner'inin dolumu ucuz ve kolay olsun, drum mrum çip mip uğraştırmasın, kendisi de ucuz olsun. Var mıdır böyle bir siyah beyaz lazer yazıcı bildiğiniz?




 

geçen gün bende böyle bir başlık açmıştım.
HP F2420 aldım. renkli fotokopi scanner falan var. işimi görüyor. bugün kartuşunu değiştirdim 7,5 tl verdim.

zenc

samsung ml-1640

2100 baskıda bir çip resetlemen lazım. 30 saniyeni alır :D
1600 sayfa kadar da bir toner le basım yaparsın. 10 liraya doluyor

janavarorion

HP LaserJet P1102. Memnun kalacağınızı söyleyebilirim. Fiyatını hatırlayamadım ama pahalı değildi. Ayrıca kurulumu da çok kolay. Kablosunu takınca ekran sizi yönlendiriyor.

aklimdan zorum var

Peki Samsung'da drum, toner ile bütünleşik mi ve bu bir sorun yaratır mı?

shangrilla

evet birleşik. Fakat rahat bir şekilde 10-15 doluma kadar drum sorunu yaşamazsın. yaşayacağın sorunda en fazla ufak çizgiler olur. 25 liraya falan da onu değiştirirler.

janavarorion

brother sersine bir göz atsan iyi olur. tabi istedigin sadece cıktı almaksa. fax, scanner falan aramam diyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

hidrofobik suaygiri

Her ne alırsan al toneri bol model tarafından kullanılan bir şeyler al; zira toneri bittiğinde doldurtman falan gerektiğinde sık bulunan bir toner işini kolaylaştıracak ve maliyeti düşürecektir. Kullanmakta olduğum HP LaserJet 1018'le 4 yıllık güzel ve hızlı bir beraberliğimiz var... :-)

metal revolution
1

mobil görünümden çık