bu kampanyanın şartları nelerdir? vodafone kullanıcısıyım ama böyle şukela bi' şey duymamıştım, geçmeyi düşünüyorum turkcell'e. şimdi ben bu tarifeden yararlansam, her ay geçerli olucak di mi bu? 5 ay sonra "artık bu kampanya yok, bitti" diyebilirler mi? resmî sitede de baktım da bulamadım ilgili sayfayı.




 

diyebilirler tabi.. neredeyse her kampanyanin maddelerine yazarlar zaten: bilmem ne her turlu degisiklik yapma hakkini sakli tutar gibisinden..

buzzlightyear

Sitedeki sayfası şurası: www.turkcell.com.tr

25 yaş altında olmak gerekiyor. Hattınız kontörlüyse ikametgah belgesi gerekiyor faturalıya geçmek için. Ekstra olarak numara taşıyacağınız için bir şey gerekiyor mu bilemiyorum. 5 ay sonra kampanya yok, bitti diyebilirler pek güzel :) Şöyle bir ibare var sitede: "3000 SMS son 60 gün içinde numarasını taşıyan, yeni hat alan veya ödeme tipi değişikliği yapan bireysel faturalı gençler için geçerlidir.". Yani 3000 mesaj olayı ilk 2 ay geçerli olabilir sadece. Sonrasında her gün ilk mesajdan sonra 100 tanesi bedavaymış ama.

En azından 2 ay için her yöne 300 dk. ve 3000 sms çok mantıklı bence. Geçtim hatta geçen hafta, kullanıyorum.

jesterdancer

Peki o her gün ilk mesajdan sonra 100 tanesi bedavay olma olayı kalıcıdır, ömür billahtır, he mi?
Geçiyorum ben de o halde.

hjarteblod

Hiçbir tarifede ömür billah diye bir şey olmuyor maalesef :/ Adamlar istedikleri zaman değişiklik yapma hakkına sahipler. Nasıl zam yapabiliyorlarsa tarifelere, aynı şekilde şartları da değiştirebiliyorlar. Göz göre göre çok abuk bir şey yapamazlar tabii tepki çekmemek için; ama ufak ufak giydirirler.

jesterdancer

ılan kapitalizm..
gittiği yere kadar götürelim bari, olmazsa başka tarifeye geçeriz.
sağolun.

hjarteblod

istedikleri zaman iptal edebiliyolar, ben bu tarifeden önce ki genç paketi kullanıyodum ve sadece bir mesaj ile genç paketiniz iptal oldu yeni paket çıktığında haberdar edileceksiniz dedi ama bi ses soluk çıkmadı, geçen gün reklamını gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım, bana bu paketten yararlanabilmem için yeniden kayıt yaptırmanız gerekli dedi. İstedikleri zaman istediklerini yapmakta özgürler...

zpider man

bugun öglen gectım bende yenı hat aldım genc tarıfe cınsınden hanı ancak bır sorun var beyler :) web sıtesınden onlıne ıslemlere gırdıgımde guncel borcum 65 ytl gozukuyor sordum bı kac kısıye daha onlardada aynı mevla var nedır bu ılk faturarada kıcımıza gırcekmı yahu :\ anlarım vergıler alcaklar ama ogrencıyız barı taksıtlere bolseler bu alcakları mevlayı :)

serkanburuk5
1

mobil görünümden çık