Adidas vulc K Tennis (g13145) aldım bugün. eve geldim google'dan baktım kid falan diyor. 24 yaşında/kız giyemez mi bunu? değiştireyim mi? kendimi salak gibi hissettim şimdi görüyor musun!

img716.imageshack.us


 

ayakkabının üstünde yazmıyo kid diye di mi?
yav kim ne bilcek giy gitsin, hoşuna gitmiş işte.

ththth

millet neler giyiyor, takıldığın şeye bak :)

mcsa

aman ne bileyim, gençlik pek bilir ya her modeli. sonra da "aaa ne giymiş şuna bak" demesinler. ucuzdu aldım yahu. giyeyim dimi? :)

dento

hala soruyor yahu ! :)
not: beğendiysen olay bitmiştir.

mcsa

tenis ayakkabısıymış, öyle yazıyor.

artikbenimdebirvolvomvar

çok güzelmiş 42'si var mı :P

drip nick i zaten kullanilmakta

bak dalga geçmeyin, ciddi cevap verin. zaten kararsız kaldım, kandırmayın garibi.

dento

vuck K büyük harfi kids olduğunu belirtir fakat klasik bir modeldir bunun erkeği kadını çocuğu olmaz rahatlıkla giyebilirsin

freebird5406

Bence güzel, güle güle giyin. Ama rengi fazlaca koyu, bir süre biraz dikkat çeker, çabuk kirletmeye bakın.

Ben hayatımda bir kez tek başıma alışveriş yaptım, onda da kadın pantolonu almışım, yine de giydim. sizin dertettiğiniz şeye bakın.

johan sebastian

yaa biliyor musun ben de geçen sene öyle çocuk ayakkabısı almışım farkında olmadan. başta geri verme niyetindeydim de sonra da amaan kim fark edecek dedim, hala da giymekteyim ve şimdiye kadar kimse "aaa ne giymiş şuna bak" falan demedi, en ufak bir tepki gelmedi. o kadar da dikkat edilecek bir olay değil :)

devils trill

of tamam şaka yaptım. giy canım ne olucak. gayet güzel ayakkabı. kimse de inceleyip aa bu çocuk ayakkabısı mı demez yeani.

cedric tweedledee

Çocuk ayakkabısı. Böyle şeyleri kafaya takıyorsanız iade edin.

sourlemonade

ben de bugün nike'tan aldım bi tane, beğendiğim tek model buydu, denerken fark ettim "kid" kısmındaymış, oley dedim, yarı fiyatına geliyor, öyle de aldım. çok da mutluyum. gerçi yaş 20 ama, 5 yıl sonra da yaparım aynısını. önemli olan beğenmek. giyin, giydirin.

ley ley

cok guzelmis gule gule giy. nasilsa kimse modelni ogrenip google dan arayip da aaa dento nun ayakkabilari cocuk ayakkabisii! demiycek. diycek olsaydi zaten ilkokulda olurdun, yine bisi farketmezdi :D

tryit
1

mobil görünümden çık