Merhaba, yurtdışından misafirim gelicek.

kapalıçarşı, yerebatansarnıcı, sultanahmet ve adalar'a götürmeyi düşünüyorum. fakat bir kaç yer daha eklemem gerek. bunlardan başka da pek bir yer bilmiyorum.

aslında aklımda yuşa tepesi(beykoz), tophane(nargile), çamlıca tepesi ve karadeniz tarafları(kendileri istedi) da var; ama yol yordam pek bilmiyorum.

zahmet olmazsa bana tavsiye, akıl verir misiniz? şuraya git. şuradan minibüsler, dolmuşlar, kalkıyor gibi...

 

en son gezdirdiklerim akşam üzerinden başlayan bir ortaköy akşamına bayılmışlardı. hem gündüz heme gece ayrı oluyor boğaz manzarası.

bir de galata köprü altı muhabbetini sevmişlerdi, hava güzelse oradan kalkan teknelerle boğaz turu, sonra köprü altında yeme-içme muhabbetini tavsiye ederim.

mermaid

istiklal'e, ortaköy'e, çamlıca tepesine ve çengelköy'e götürün. benim misafirlerimi gezdirdiğimde en çok etkilendikleri yerler buralar oluyor.

vejeteryan vampir

pierre loti de olmali

Ms._mystery

balat-fener-eyüp-galata kulesi-beyoğlu

uyuklayankedi

Kesinlikle Ortaköy. Ne zaman yabancı bir arkadaşımı oraya götürsem, bayılıyor.
Galata Kulesi'ni de gezin, arar sokaklarda çay için derim.

lucky_meh

benim de iki misafirim vardı iki haftadır. en bayıldıkları şey öncelikle ortaköy'den kalkan motorlarla bogaz turu oldu. hava uygunsa bunu kesin yapsınlar. genelde hep avrupa yakası düşünülüyor ama bağdat caddesi de çok hoşlarına gitti, ama maalesef gezecek zamanımız pek olmadı. moda olabilir özellikle geceleri moda sahilden bir bogaz manzarası izletmek gerek veya orası olmazsa beylerbeyi taraflarında çok güzel deniz kenarında çaycılar oluyor köprünün ayağına doğru..

clementine the tangerine
1

mobil görünümden çık