
Liselerde çap yok zannımca:)yine de sağol


hocam memlekette 15-20 sene okunduğu için hemen hemen her bünyede oluşuyor bu durum. bana da oldu uzmanlık alanım sayacağım derslerden kalıyodum az daha. acelen yoksa ( 6 ay civarı) salla dersi filan dibe bat iyice ancak seni fazla eğlendirecek, bağımlılık yapacak aktivitelerden de uzak dur. bi süre sonra kendini hödük gibi hissedeceksin ki işte o an gelince ders çalışmak zevkli bir iş haline gelecek. yani yavaştan suyun yüzüyine geri çıkacaksın.
ha vaktim yok o kadar diyosan seni bağlayan tüm hedelerden kurtul ( neti kestir ihtiyaç halinde bkz: internet kafe tv yi sat film arşivini de ) otur adam gibi dersine çalış it horoz okuyasın diye gönderdiler seni oralar... ı pardon fazla kaptırdım neyse işte, hiç değilse bir iki hafta çalışma başka bi bokla da uğraşma sonra yavaştan geri başlarsın. ben şahsen öyle yırttım.


ustam herkesin ortak derdi :) salla, akışına bırak.
geçen sene ben neredeyse kitap görmeye dayanamayacak kadar bunalmıştım, üstelik devamsızlık alıp başını gitmişti. baktım durum kötü, 2 aylık sıkı bi çalışma ile sorunsuz yürüyüp gittim. yumurta kapıya dayanınca kendiliğinden düzelecektir yani.
ha, demiyorum ki "okula gitme, dersleri boş koy". sadece akışına bırak. :)
