bir ajansla çalışıyorum, paranın küçük de olsa bir kısmını garanti ya da akbanka yatırmakta ısrar ediyorlar. parayı yatırdıkları gibi çekicem yani hesapta para bırakmıcam hiç. hesap işletim ücreti almamaları lazım zaten tek tük günlük işler olduğu için o paranın 3te 1ini de bankaya veremem. öğrenciyim. öğrenci belgem var. hangisinden açtırayım garanti mi akbank mı?

çok soruldu bu tip sorular biliyorum ama aramaya inanacak durumda değilim şu an. bankayla gidip de yüzyüze konuşacak zamanım da yok öneriler doğrultusunda gidip açtırıcam hemen yarın. teşekkür şimdiden!


 

akbank. garanti hesaba yatar yatmaz çekiyor hesap işletim ücretini. kıl ücreti tüy ücreti yün ücreti diye de bir sürü ek harcama çıkarıp hesabınızı ciddi oranda hafifletiyor.

felagund

garantiye kesinlikle güvenme almayacağız deseler bile alıyorlar. şimdiye kadar hesap işletim ücreti almayan bir banka duymadım ben, mutlaka alıyorlar fakat bazıları öğrenci belgeni götürdüğünde iade ediyor, bunlardan biri de sanırım iş bankası. ama onu da alamayanlar zaman zaman çıkıyor.

ocanal

Garanti haric her bankaya guvenebilirsin.

erano
1

mobil görünümden çık