evet, çok iğrenç bir şey bu. öksürük falan da yok. yalnız bayramdan önce hafif bir bademcik iltihaplanması olmuştu, hafifti ama gerçekten. şu an ne öksürük var ne iltihap ama o zamandan beri boğazımda çok kötü kokan bir balgam var. maalesef ağız kokusuna da neden oluyor bu. nedir bu? sebebi nedir? nasıl kurtulurum (bitkisel bir tedavisi falan var mı mesela)? "doktora git" demeyin çünkü ben de gitmem gerektiğini biliyorum ama şu an için gidemiyorum diyelim.

midenizi kaldırdım, kusuruma bakmayın lütfen.


 

gülhatmi, ıhlamur gibi bitkiler bu tip ciğer- boğaz hastalıklarına iyi gelir. bunların çaydanlıkta demleyip içeceksin. aktarlar anlatır zaten sorarsan.

migelo

hastalık olsa tamam diyeceğim ama ortada herhangi bir rahatsızlık da yok ki. sebebini merak ediyorum.

dento

diş taşı yada çürükten kaynaklanıyor olabilir o dediğiniz . . .

busuta

sinüzit falan varsa ondan doğan hastalıklar da olabilir.bende var mesela sigaradandır diye sigarayı bıraktım meğersem geniz akıntısı varmış sinüzit ile ilgili yani bir git kontrol ettir.her durumda eczaneden aldığın şurup veya tablet balgam sökmeyebiliyor.

mahsunkul

@busuta, diştaşlarımı yeni temizlettim. çürük de görünürde (yani dişçi başka göremedi) yok ama arada sızlayan bir iki diş var. çürük koku yapar ama balgam yapar mı ki?

dento

anaerop enfeksiyon göstergesi. diş ve sinuzit ile alakalı olabilir.

de nada
1

mobil görünümden çık