Evet aldım, telefon güzel hoşuma gitti falan ama kutudan çıkan kulaklık çok gudik. Ne ses kalitesi var ne de entegre kumanda. parça değiştirmek için telefonu çıkartmam falan gerekiyor.

Kullanıp memnun kaldığınız, ses kalitesi iyi olan, entegre kumandası olan, kulak içi olan, önereceğiniz bişeyler var mı?

Not: Çok pahalı olmazsa süper olur. 30-50 lira arası falan olsun. (hadi 60-70 de olur ama çok pis içime oturur)

 

(bkz: sennheiser)

sanal uyku

ep 630 kullaniyorum ben. guzel.

edit: pardon, entegre kumandasi yok yalniz.

osuruklu

biraz daha spesifik olmak gerekirse:
(ara: sennheiser cx)

ycan07

bende de aynı telefondan var. Nokia WH-701 kulaklık aldım. Kutudan çıkan beyaz kulaklık var ya... onun siyahı ve kumandalısı olanı düşün. aynen öyle... ses kalitesi seviyesi vs. herşeyi aynı. telefonu cepten çıkarmaya gerek yok. mikrofonu felan var üzerinde. fiyatı cevahir avm'deki nokia shopta 45 tl.

gurdas mann
1

mobil görünümden çık