ben 4 senelik okulu 4 senede bitirdim. bütün dersleri verdim yani. ama bir miktar zorunlu stajım kalmıştı. o da okul açıldıktan sonra ilk haftanın sonunda biticek. şimdi okulun sayfasına girdiğimde yatırmam gereken harç görünüyor. ama ben hiç ders almıyorum ve bi hafta sonra da biticek işte zaten. böyle olunca o harcı yatırmak zorunda mıyım?

tabi bunu en iyisi öğrenci işlerine sormak. bugün gittim sordum da. ve gerek yok dedi ordaki kadın. ders almıyorsan gerekmez dedi. ama biraz genç gibiydi filan tam güvenemedim de ama o da aslında tereddüt etmeden söyledi gibi :) böyle bişeyle karşılaşmış olan bilgisi olan varsa bi yazarsa sevinirim. yani 5.seneye girdiği için normal harç fiyatı artıyor zaten bi de sonradan sorun çıkar da faizli filan ödetmeye kalkarlarsa iyice abarmış olur.

soruya da iddialı girmişim sanki eheh.

 

sanırsam ekle-bırak süresine kadar vakti var.
eğer kayıtların kesin bittiği tarihte stajınız bitmemişse ödenecek o para
(bugün aynı sorunu yaşayan bir arkadaş anlattı)

voodoo 007

bizim okulda/bölümde staj yapıldıktan sonraki dönem yapılan staj ders olarak ekleniyor ve normal ders muamelesi görerekten harç yatırılmasını gerektiriyor ve okul bir dönem uzamış gibi oluyor. Sizde nasıldır bilemiyorum.

hophophoba
1

mobil görünümden çık