Şimdi ben bir Anadolu Teknik lisesinde 10. sınıfı bitirmiş liseliyim. Hem tüm günümü alması, hem de ders içeriğinin boktan olması, bir de gelecek planlaması falan nedeniyle bir düz lisenin yabancı dil bölümüne geçmek istiyorum. (bu arada "niye yd ea'ya geç bizim yeğen eczacı" tarzı tavsiye beklemiyorum, teşekkürler.)

birkaç haftadır nakil olmaya çalıştığım okulumla görüşüyorum. önce olmaz dediler sonra ellerine verdim mevzuatı, bugün de "inceleyelim, bu mevzuattan sonra çıkmış mı mevzuat bakarız ona göre" dediler. ben 1 yıldır kendimi yd'ye göre ayarlıyor, geleceğimi planlıyorum, şimdi mevzuatın eski mevzuat olduğu ortaya çıkarsa rahip Thích Quảng Đức gibi yakarım kendimi.

mevzuat şu: mevzuat.meb.gov.tr

"Genel Liselere Nakil ve Geçişler" bölümünün B maddesinin 2. şıkkı beni alakadar eden kısım.

şimdi bu mevzuat işlemde mi, yoksa eski mi, yenisi var mı, nerden öğrenicem ben?

 

Bu işlerden çok anladığımdan değil ama MEB'nın sitesinde yer aldığına göre geçerli mevzuatrtır bu diye düşünüyorum.

brainfour

öyle bi geçiş imkanın varsa ister yabancı dil ister ea ne olursa olsun dakka düşünme hemen geç kurtar kendini. bende anadolu teknik lisesi mezunuyum. ordan marmara üniversitesine geldim elektrik öğretmenliğine ama bi halta yaradığı yok. kaç kurtar kendini. bu sendeki akıl ah bendede olsaydı keşke zamanında da sürünmeseydik şöyle.

ritu vs asas
1

mobil görünümden çık