www.youtube.com şu videodaki olay ne derece gerçek olabilir? Gayet riıl duruyor, fake diyesim gelmedi. Denemek istiyorum ama parmakları yakıp hayatımı sikmek istemiyorum. oluru var mı bunun, deneyeyim mi? malzeme listesi tam olarak nedir?

ayrıca şu videolar da var response olarak: www.youtube.com // www.youtube.com


 

Video rahatlıkla gerçek diyebilirim. Zaten sıçrayan veya avuçta kalıp yanmaya devam eden tutuşturucu maddeyi görebiliyorsun. 2:15-2:17

Ama yorumlara göre kendini yakanlarda var. Bunun nedeni başlangıç durumunda olan kişi kesinlikle sabit tutmayı denemesin. devamlı elinde hareket ettirsin. Buna Ek olarak elin yanmasını engelleyen kremler jeller mevcut. Ayrıca bir de elinizi muhakkak buzla soğutup kuruladıktan sonra yapın.

janavarorion

bir diğer response videosunda da eli yanan adama "elini ıslatıp dene mal herif" demiş birisi. suyla hafif ıslasak eli, su alev alıp yakar mı ki eli? yoksa ellerin üstünde buz gezdirip kurulayıp mı denemek daha iyi?

hjarteblod

suyla yapınca cazırdayıp rahatsız edebilir. :D ki adamın eli hiç ıslak gibi gelmiyor bana :D

buzla soğuk kompres yapıp öyle deneyin... eskiden buzla parmağımızı soğutup sigara söndürürdük parmakta.

janavarorion

harika, çok teşekkürler. son olarak, malzeme listesini alabilir miyim? %100 cotton bir giysi bulur keserim eskilerden sorun değil, ip de bildiğimiz ip geçiririz, ama o yakıt nedir? lighter fuel diyor ya. diğer videolardakine de bakabilirsiniz. tam çeviremedim. türkçe adı nedir ve nerden alabilirim?

hjarteblod

Şömine yakmak için kullanılan yakıcı madde. Zippo benzininden farklı olması lazım.

janavarorion

ispirto yani? google images'ta da ispirtodan vücudu yanmış bisürü adam gördüm tırstım şimdi hehehe. tam net isim alabilsem daha iyi olucaktı, ispirto mudur, değilse nedir. biliyosanız tabi.

hjarteblod

hayır kesinlikle ispirto değil. yağlı bir madde olması lazım. bi bakıp araştırmak lazım

janavarorion

lighter fuel çakmak gazı bildigin yani zippo vs için olan gazlar

copten camurdan adam

harika çok teşekkürler. çakmak gazı da sokakta satılan bişi. tekel bayiinden alayım bikaç paket, farklı farklı. hepsiyle denerim.
sağolun janavarorion ve copten camurdan adam. teraziye tıkladım.

hjarteblod

adam turuncu aleve dokunmayın demiş ilk videoda, sonra bir tane daha izledim onda da sadece mavi kısma dokunuyordu, bu sayede yanmıyorlar galiba.

ziplayan meksika bamyasi

neme.

fatihkkk
1

mobil görünümden çık