merhaba bir ipad buldum sahibini arıyorum, içinde sadece fotoğraflar var. fotoğrafların adlarına bakmayı bile beceremiyorum bu merette.

sahibinin hangi şirkette çalıştığına dair tahminlerim var ve eğer fotoğrafları bilgisayara atabilirsem hiç değilse şirkete mail atarak bir yerlere ulaşabileceğimi düşünüyorum. şarjı da çok az kaldı. sahibinin ismine dair bir bilgiye de ulaşamadım. neler yapabilirim fikri olan var mı?


 

3G li olan sa sim kartını cıkarın hangi müsteri hizmetlerine üzerindeki seri no zart zurt verin sahibine haber ederler sanırım

burjuva

sharepod diye yazılım var onunla fotoları kendi pc nize alabilirsiniz ve isimlerini görmüş olursunuz tabi.

rurouni

bu sim kart at&t çıktı ????

susannah

settings'den seri no'sunu öğrenip apple'a ulaşmayı deneyebilirsin, belki seri no'yu alışveriş esnasında kişi üzerine kaydetmişlerdir, onlar yönlendirir zaten. şarj konusunda ipod'lu/iphone'lu bir arkadaş varsa onun kablo kullanılabilir, ipad'in kablo da aynıydı diye hatırlıyorum, itunes'tan fotoların infosuna da ulaşılabilir belki.

everlong

settings'e girdiğimde sahibinin adının başharfine ve soyadına ulaştım. şimdi liinkedin den mesaj atıyorum. çok teşekkürler :D

susannah

ayrica app store kullanmasi icin mail gerekiyor, yani itunes account emailinden de dogrudan ulasilabilir.

birde fotograflar geotag'lidir. resimlere bakma ekraninda places gibi bir link olmasi lazim.

cench

oha ne kadar iyi bir insansınız siz öyle. ben bulsam sahibini aramazdım sanırım.(ipad diye böyle ama şaka tabi) :)
tebrikler.

ozdek

pardon da ipad'i nasıl bi yerde buldunuz? yerde falan mı? nası oldu?

sadece meraktan soruyorum, birinin ipadini nasıl kaybedebildiğini merak ettim birden bunu okurken...

loveinaflipbook

benim abicim o ya... arayıp duruyorum :P

şaka lan şaka. ama yapmadan da duramadım...

babilbaligi

Şaka gibi ama evet yerde buldum :)

susannah

bi sayısal oynayın bence bugün.

loveinaflipbook

fotoları ne yapacaksın ya? sahibinin kesin facebook hesabı vardır. şifreye falan gerek yok. direk browser'ın history'sinden bile bulunur kim olduğu.

blackdog

imkansız olay olmuş :)

muratmrt
1

mobil görünümden çık