Beşiktaş' tan vapura bindik ve Kadıköy' de indik. Hangi minibüslere binicez ki bizi önünde indirsin? Bi' de kadıköy' den taksi ne yazar. Bi' de Beşiktaş' tan ototbüs var mı mesela Haydarpaşa kampüsünden geçen?
Tüm bunlara ek olarak Haydarpaşa kampüsünden Göztepe kampüsüne nası' gidicez?

Haydarpaşa kampüsüyle kadıköy aynı yol üzerindedir arada tren garı vardır diye düşünün. fakat bildiğim kadarıyla orası tek yön. yani haydarpaşadan kadıköye çok kolay sarı dolmuşlarla gidebiliyorken tersini aynı kolaylıkla yapamıyor olmanız lazım. göztepe kampüsüne gitmek içinse kadıköye inip minibüs caddesinden geçen herhangi bir minibüse binmeniz yeter.
kadıköyden haydarpaşa kampüsüne tren yolunun üstündeki köprüden yürüyerek çok rahat 10 dakkada gidilir ama toplu taşıma aracı bilemedim affedin. bilen vardır mutlaka demek ki benim hiç yolum düşmemiş ters istikamete :)


kadıköye git taksiye bin. en fazla 5 lira yazar kasma bile. bir sürü otobüs de geçer o taraftan. sonra haydarpaşadan tekrardan kadıköye in.
14b-14es-8e-15bk-15çk-19m-4-17-hepsi geçer neredeyse göztepe kampüsünden.


Yürüme 15-20dk ya vardır ya yoktur iskeleden. Ama sıcaksa zor olur elbet hafif yokuştur ancak kadıköy tarafından haydarpaşa kampüsü'nün önüne araç bulamazsın zira tek yön. onun yerine Üsküdar'a geç(hem daha kısa), oradan kadıköy otobüsüne bin.
Ayrıca Haydarpaşa'dan Göztepe kampüsüne de otobüs yok, aşağı(Kadıköy) yürümen ya da bir araca binmem gerek. Taksi almayabilir(çok yakın), dolmuş/otobüs ile kadıköy ardından 19S, 19Y gibi o taraftan geçen otobüslere binebilirsin.
harita.iett.gov.tr
buradan otobüslerin geçtiği yerleri görmen mümkün; hem durak durak, hem haritada.
