[q]
(8) 

kangal sucuk fiyatı

dento #169794
abuk bir soru olacak ama bir adet kangal sucuğun fiyatı ne ola ki? google'dan baktım da kilo fiyatı yazıyor. git marketten bak diyebilirsiniz tabi. piknik işi var da, pizza yapıp götürsem diye düşündüm ama fazla para harcamak istemiyorum. hep babam alır bu tür şeyleri, hayatımda sucuk almışlığım olmadı kardeş. şöyle orta halli bi markanın mesela? bu tür sorular soranları garipserdim bi zamanlar halbuki :)




 

2 liraya da bir kangal bulabilirsin ama doğru düzgün bir şey alacaksan kilosu 20-30 lira olsa kangalı da 7-10 lira olur...

mahallenindelisi

tost için sucuk var, yemek için sucuk var, mangal için sucuk var.

tost için sucuklar genelde hindi+tavuk oluyor ve kocaman kocaman olmasına rağmen 3-4 lira.

yemek için sucuklar genelde 10 lira civarı. yemek derken yemeğe koymalık.

mangal için sucuk kuru sucuk olmayacak. kasaptan alacaksın taze olacak yağı olacak biraz. mangala atınca ses gelecek. genelde 10-15 arası değişiyor.

ben sana sucuk söyleyeyim geçen mangal için birkaç çeşit aldık. en iyisi beşler sucuk. bir kangalı 9 lira. ama çok iyi. sucuktur tavuktur ben bimden alıyorum. diğer marketlerle aynı marka ve çok daha ucuz. kalitesi de çok iyi. dersen param yeşil sermayeye gitmesin orası senin bileceğin iş.

ayiadam

@ayiadam, dedim ya yahu pizza yapıcam. pizzalık sucuk da ucuz olsa olur zaten. o yüzden orta halli bi sucuk fiyatı sormuştum. kaşar da almam lazım. bim'den alma fikri mantıklı. evde domates var. bi de fırından ekmek hamuru aldım mı tamamdır.

dento

migrosta birbirine bantlanmış bir alana bir bedava vardı 8-10 liraya ortalama markaların. iyidir onlar pizza için.

geldiler

Fiyat sormuşsun, fiyat bilmiyorum ama Polonez her yere gidiyor. Tavsiye edebilirim.

dream eater

bimlerde satılan beşler olması lazım oldukça güzel bir sucuk var. bazı partiler biraz tuzlu oluyor ama bence piyasadaki fiyat/performansı en iyi olan sucuklar onlar.

kilo fiyatı 25 lira civarında. 250 gramlık kangal 6,5 lira 400 gramlık kangal 9 lira civarı oluyor.

süper yani.

raa

pizzada kaşar olmaz. olursa sarı bir pizza olur. mümkünse mozerella ama pahalıdır :)

bimde parmak sucuklar var. 2 adeti 1.45'dir. her bimde vardır.

daha önce yaptınmı bilmem ama pizzayı pişirirken aralarda kontrol et. hamuru iyi açmassan ortası şişecektir. şiştiği zaman ortasından del.

maden suyu

@maden suyu, ucuz olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. mozarella deme bana. adını anma öyle pahalı şeylerin :) yaptım daha önce. incecik olana kadar yaydığım için tepsiye yapışır gibi oluyor zaten. o yüzden hiç kabarmadı ortası şimdiye kadar. bu da güzel olur umarım.

teşekkürler herkese. bim'lerden pek hoşlanmasam da bu konuda beni ancak orası paklar.

dento
1

mobil görünümden çık