utorrent kurmuştum. film falan ekledim dünden.hepsi yüzde yüzde görülüyor ama birşeyler yüklenmeye ve upload edilmeye devam ediyor.şimdi ben bunların bitmesini mi beklicem. yoksa izleyebilir miyim?

diğer soru, upload çok yavaşlatıyor yav.4 dosya indircem.4'ünde 30 kb upload alınca download'a bişi kalmıyor.ayarlardan uploadı kıssam downloadda kısılır mı?


 

bitmişse beklemene gerek yok . torrentin üzerinde sağ tıkla kaldıra bas.

crosby

%100 olduktan sonra seeding moduna geçer ve artık upload etmeye başlar. Eğer private tracker kullanıyorsanız ve ratio'nuzu önemsiyorsanız belirli bir miktar upload yaparsınız. Yok istemiyorsanız zaten %100 olduktan sonra indirme işlemi bitmiştir, seed etmek paylaşımda tutmak demektir ve torrent istemcinizden kaldırabilirsiniz. Yani %100 ise, evet izleyebilirsiniz.

Upload değeri artınca download'u da yavaşlatıyor. Bunun için indirme işlemi sırasında upload'u kısabilirsiniz. Upload'ı kısmak indirme hızınızı düşürmez, tam tersine arttıracaktır. Kısmak istediğiniz torrent'in üstüne çift tıklayın, açılan pencerede "Maximum upload rate" in karşısına istediğiniz değeri girin. Oraya 5 girerseniz mesela, 5 kb/s 'den daha fazla upload yapmaz. Hepsine tek tek uygulayabilirsiniz veya menülerden de aynı ayarı yapabilirsiniz. Ama en basit yolu budur.

hiko seijuro

Upload u 15-20 kb ye çek.

1 MB sınırsız için en iyi ayar. 80 KB download- 15 KB upload

nereden indiriyorsun? üyelik gerektiren ve ratio hesabı yapan bir site değilse bitmiş torrentler için stop a basabilirsin.

janavarorion

tşkler..

torrentz den indiriyom hacı.

madagaskar

upload ı 1 kb ye çek.

ykyt

upload'u 1kb'ye çek ki sadece sen indir, başkaları indiremesin, böyle bencil ol.

sanal uyku
1

mobil görünümden çık