bi oyuncu almak istedim takıma şöyle bi uyarı verip transferi bi hafta erteletti.

do not currently have enough funds to complete the transfers of from betis.

abi yeterli fon yok ne demek yahu. ne yapacağım ben.

 

transfer bütçeniz yetersiz. board room'a gidip budget adjustment yapmanız lazım. üst tarafta takımınızın adına tıklayınca çıkıyor orada board room (ya da board'lu bişey). orda en aşşağıda görürsünüz zaten, sağa-sola kayan bi yer var. sola yaklaştırdıkça transfer, sağa yaklaştırdıkça da maaş bütçenizi arttırırsınız. eğer kaydırmanıza rağmen kayda değer bir artış olmuyorsa bütçede, yine aynı yerden make board request diyip, make extra transfer budget available diyiniz.

i was me but now he s gone

transferin değeri 4.8 benim bütçem 14 nasıl yetersiz olur abi.

sayha

toplam maaş miktarını aşmışsın.

ency

adamın kontratosuyla ılgılı bu sorun..

nouma21

bi yerden transfer bütçesini kısıp maaş bütçesini arttırabiliyordun settings'e bi göz at.

jonturk

yuksek maaslı yaslı isine yaramayan adama varsa bedavaya sat diger takımlara.maas icin butceyi acmıs olursun biraz.
ya da adama daha cok signing fee daha dusuk maas oner kendi sınırların dahilinde kısa bir sozlesme onerirsen kabul eder.daha sonra sozlesme bitmeden arttırırsın.zaten kendi ister bir sure sonra ben daha cok maas istiyorum diye.signing feeler bonservis butcesinden dusuyor genelde.kısa vadeli, pratik ve biraz pahalı cozum olabilir takımdan kimseyi gondermek istemiyorsan.

escher

ben genelde maas istegini karsılayamadığım ya da bir turlu gelmek istemeyen oyunculara yapıyordum bunu.hatta deli gibi sining on fee misal 8 mlyon dolar verip monthly contract yapıp (ekstrem durumlarda sonra da kulup artık adamı alınca elinden kacırmak istemedigi icin daha yuksek bir maasla tekrara contarct yapmıslıgım da var.save al tabii ki.monthly yaptıktan sonra adam sozlesme yenilemeyebilir yaırn sezon oynatırsın elinden kacar mazallah.

escher

eğer real betis isen yönetim trasnfere ambargo koymuş olabilir transfer bütçen 20m dir ama 1m lik adamı dahi alamzsın senin sorunun bu sanırım zaten real betis mali krizde olan bir takım .

brazzers00
1

mobil görünümden çık