başlangıç noktası tepeüstü ya da çakmak köprüsü ve toplu taşıma araçları kullanılarak,

- kozyatağı carrefour'a nasıl gidebilirim? google'dan baktım içierenköy carrefour yazıyor bunlar aynı şey herhalde. aslında tam olarak çolakoğlu plaza'ya gitmem gerekiyor. carrefour'un karşısındaymış, yanında finansbank varmış filan. bi de ne kadar sürer oraya gitmek ortalama?

sonra burdan da yine kozyatağı'ndaki ptt hastanesi'ne nasıl giderim? gerçi baktım az çok tahmin edebiliyorum yerlerini ama.

- nişantaşı'na nasıl giderim? önce mecidiyeköy'e gidip ordan metroyla osmanbey'de inip öyle gidiyim diyorum. yani osmanbey'den sonra anlatırsanız iyi olur. burda da tam olarak gitmem gereken yer valikonağı caddesi'nde bina pasajı. osmanbey'den aşağı inince direk bu caddeye geliyorum herhalde ama pasaj nerdedir, yakınlarında ne vardır filan.

bir de tepeüstü'nde kamil koç vardı eskiden yok mu artık. onun eski yerinde ulusoy var herhalde şimdi.

 

harita.iett.gov.tr burdan gitmek istediğin yerleri seçersen aktarmaları da dahil olmak üzere toplu taşımada neleri kullanman gerektiğini söyler. ama sanırsam yeditepe üni otobüsleri ve ataşehir in çakmak mah. uzatılan otobüsleri senin yakınından geçiyo olması lazım içerenköy carrefour un önünde bırakır.(e-5 ile carrefour arasındaki yolda bi durak var arada)ordan karşıya geçer yürürsün çolakoğlunun oraya . ptt hastanesi (şu an sanırım fatif sultan mehmet devlet hastanesi oldu) kadıköy-pendik istikamtinde carrefourdan 1 durak sonra ordan geçen bütün minibüs, otobüsler geçer ama yürünebilir 10 dk nı falan alır. yada içerenköy bostancı minibüslerini kullanıp bostancı köprüsünde inip yürüyebilirsin 5-6 dk sürer ordanda. bi aralar kadıköyden nişantaşı dolmuşları vardı hala varmı bilmiyorum

bebek terlik
1

mobil görünümden çık