Lütfen yardımcı olun. windows çöktü ve format atmak zorunda kaldım, resimlerimiz de gitti:( D üzerindeydi ve ben de yeni birşey yüklemedim oraya, şimdi dosyaları kurtaracak bir programa ihtiyaç var. yardımcı olacak olan var mı?

canlimert@hotmail.com u da kullanabilirsiniz


 

bi sürü program var bu konuda.ama free olanlarından işe yarayanı hiç dek gelmedi bana.keske yedekleseydin..çok fazla umutlanma %10-20 sını kurtarabilirsen ne mutlu.

programiindir.com

hctrn

büyük ihtimal çoğu kurtulacaktır. hard diskinin boyutunu bilmiyorum ama eskiden c sürücün 10 gb den az değildir. D sürücüsü ise 10 gblık kısımdan sonrasına kurulmuştur. Anladığım kadarıyla şuan tek sürücü haline getirmişsin. verilerin 10. gb den sonraki kısımda kayıtlıdır. o yüzden C sürücünde 10 gb ın üzerine çıkmadığın sürece ve dosya silip yüklemediğin sürece photoların BÜYÜK bir kısmı duracaktır. tavsiyem hdd ni başka bir makinaya takıp aşağıda vereceğim programları orada çalıştırman olacaktır.

Aksi takdirde vereceğim programları HDD ne kurman durumunda hem yer kaplayacak hem de resimlere ulaşsan bile C sürücüne kaydedemeyeceksin. Ya usb bir cihaza kaydedeceksin ya da ağdaki başka bir bilgisayara.

Fazla tırsmana gerek yok. çoğu kurtulur. şimdiden kolay gelsin. mersin'deysen yardımcı olurum

Easy Recovey !!! ++++++
East Imperial Soft Magic Photo Recovery
Easy Photo Recovery
Recover MyFiles

janavarorion

üzerine bir şey yüklememekle iyi yapmışsınız.
(bkz: easeus data recovery wizard professional)
yalnız bu tür programlar hep ücretlidir. ücretsiz versiyonları dosyaları bulsa bile "kurtarmıyorum arkadaşım parasını ver al" der. o yüzden kullanmaya başlamadan önce iyice crack'lediğinizden emin olun.

sanal uyku

easy recovery harddiski detaylıca tarayıp dosyaları geri getirebilir. ancak 200 gblik bir harddiski 8-10 saatte tarayabilir ve hiçbir şey bulmayabilir. daha küçük, ücretsiz ve hızlı bir program:

www.piriform.com

mbaran

programlar var bunun için, hatta firmalar da var bunu yapıyor, tavsiye edilmiş zaten..

aynı durumu ben de yaşadım. benim laptopum çalındı ve laptopa hiç ama hiç üzülmedim.. içinde giden "değerlerime" yandım.. hatta odamın camına beyaz kağıda "laptopumu çalan hırsız, sadece içindeki fotoları ve istediğim bir kaç şeyi ver bana, laptop senin olsun" diye yazacaktım o psikolojik sarhoşlukla da millete eğlence malzemesi olacaktım az daha..

bundan sonra aynı şeyi yaşamamak için fotoları hard-disk'te tutmuyoruz, şurada tutuyoruz;
picasaweb.google.com

ya da flickr, ama picasaweb'i tavsiye ederim.

serkanserkan
1

mobil görünümden çık