arkadaşım, sokakta yağmurdan ıslanmış halde 5 günlük iki yavru kedi bulmuş. belediyeyi aramış arkadaşım bir tane anne var sahiplenirse sahiplenir yoksa ölürler sorumluluk kabul etmeyiz demişler. yazık laaan. şimdi onlar bir yer bulana kadar bakıyor ama hiç kaka yapmamışlar; şişmişler hatta? sulandırılmış inek sütüyle beslemişler bi de? normal bi durum mu bu?




 

onların veterinere götürülmesi lazım. özel süt tozuyla mama verirler. kabızlık için ilaç verirler. 5 günlük kedi, hasta annesini emmemiş, kaka yapmamış... veterinere gitmezse pek şansı yok..

santalagos

göbegine asagi dogru masaj yapması lazım biraz islatip.

kayranin kedisi

eskişehirde bu saatte veteriner var mıdır?

sarper361

Soru: merhaba, çalışma saatleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap: saat 09:00 -20:30 arası kliniğimiz acık. ancak diğer saatlerdede telefonla ulaşabilirseniz 15 dakika sonra hizmet verebiliriz.

(sss'de oyle demisler)

www.yildizveteriner.com

(bkz: giyf)

fader

hafifçe masaj yap göbeğine, kediler genelde karnını yalar yavruların, sen de o ayarda yap. laktozsuz süt bulabilirlerse daha iyi, yoksa sulandırılmış inek sütü iyidir. biberon veya şırıngayla :)

groove salad

yavru kediler boşaltımlarını kendileri yapamazlar sen bir bez al eline hayvanın rectum(popo) ve mesanesine dokun o zaman yaparlar

enteresan
1

mobil görünümden çık