Netten dizi izlemeye çalışıyorum. yabancidiziizle olsun, ddizi olsun ama bir sorunum var 1-2 gündür. bi bölümü açıyorum, izlemeye başlıyorum yavaş yavaş doluyor. bi anda full dolmuş gibi oluyo ama izleyemiyorum. yani full dolu gözüküyor ama aslında değil. daha yarılarda. yeniliyorum tekrar yine aynı şey. kaç gündür deli oldum. hiç bişey izleyemiyorum. nedir bu? nasıl çözerim? teşekkürler.(google chrome kullanıyorum, internetim 1mbit ttnet)




 

direk sitelerden izleyeceğine, bu dizileri paylaşım sitelerinden bulup indirerek çözebilirsin. Hem diziyi sonradan seyretmek istersen de arşivinde bulunmuş olur. naçizane bir öneri.

BoxCarRacer

aynısı bana da oluyor yaw feyste video daha yarısına gelmeden kalıyo daha öteye gitmiyo halbuki yükleniyor ama izleyemiyosun.. bende chrome kullanıyorum.. nedir bu acep? bilen bi çözüversin şu davayı çok makbule geçecek...

olkol

bana da oluyor lan :/

:/

1 mbit o kadar akıcı izletmez videoları .boxcarracer in de dediği gibi indirerek izle daha iyi izlerken ne kadar kota giderse indirincede o kadar kotan gider.

indirmek için internet download manager kullanabilirsin.

mahsunkul

flash player'da veya eklentisinde sorun olabilir güncelleştirmeyi veya tekrar yüklemeyi deneyin.

cro magnon

@rahmi pinkfloydoglu dediğim gibi bu sorun 1-2 gündür var. daha önceleri gayet akıcı bir şekilde izliyordum.

@cro magnon uzun zamandır gözükmüyordun, yardım etmeye devam ediyorsun yeniden galiba. hosgeldin:) denicem dediklerini.

zozjotejmnk

geçen hafta banada oldu öyle şeyler de geçti kendiliginden. çok sinirbozucu bişey.

molon labe

bir kaç gündür ben de aynı problemi yaşıyorum. üstelik hem ankara'da hem eskişehir'de farklı bilgisayarlarda. genellikle de videoları facebook'tan çeken sitelerde yaşanıyor. ya facebooktan ya da dnsten.

yedlebi

bana da oluyor, torrentle içli dışlı olmanın vakti gelmiş demek...

ekinoksah
1

mobil görünümden çık