[q]
(4) 

go oyunu

daglien #160904
bu oyunun pc'de kurulup oynanabilecek şekilde olanı varmı tavsiye edebileceğiniz? (internet bağlantısı olmayan bir pc'ye kurulup oynanacak.)
Not: başlangıç seviyesi bir oyuncu arıyor bu oyunu. daha doğrusu oyunu öğrenmek amacım. elime para geçtiğinde zaten gerçeğini, tahtalı mahtalı olanını alacağım.



 

seviyenizi bilmiyorum ama, go programları genellikle çok başarısız. şimdi nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama dünyadaki en iyi satranç yazılımı dünya şampiyonlarını yenebilirken, en iyi go yazılımı orta seviye bir oyuncuyu bile yenemiyor.

program tavsiyesinde bulunamadım ama, en azından başlangıç seviyesinde değilseniz böyle bir program aramayın bence.

resistance is futile

smartgo iyidir.

go programlari limitli go board buyukluklerinde oldukca basarililar aslinda (9x9 falan). Cunku buralarda genelde buyuk bir strateji olmuyor tek bir savas donuyor ve zaten baslangicta 9x9 calisacaksin bol bol. guncel algoritmalarin 3-4dan bir oyuncuyu handikapsiz yendigi gorulmemis sey degil (kucuk boardlarda). o seviyeye ulasmak senelerini alacaktir muhtemelen, online oynayacak birilerini bulamadigin zaman calismak icin yardimci olur. ayrica smartgo icinde bir suru problem de var cozebilecegin.

kurukafa

many faces of go öğretme açısından üstüne tanımam süper ya. ben de 11'i war yenisi çıktıysa bilmem.

ayiadam

ayiadam, 12 varmis yeni.

kurukafa
1

mobil görünümden çık