
haklısın. sakın geri adım atma.
ırgat beyinliler şehirde yaşamaya alışacak.


Birisi gürültü yapıyorsa kapısını normal şekilde çalar derdini anlatırsın, eğer gürültü yapmaya devam ediyorsa o zaman polisi arar şikayet edersin, yönetime şikayet edersin vs. Kapısını yumruklayıp "bir yeriniz yiyorsa çıkın dışarı" demek onların yaptığı davranıştan çok daha berbat bir davranış. 3 tane çam yarması psikopat dışarı çıkıp senin ağzını burnunu dağıtsa ne yapacaktın çok merak ediyorum.
Bir de yukarıdaki haklısın, geri atma, bunlar ırgat beyinli falan demiş. Asıl sizin gibiler ırgat beyinlinin dik alası farkında değilsiniz.


valla bilkentte polis çağrılıyordu ona rağmen susmayanlarla nerdeyse fiziksel şiddet uygulanıyordu. kapıya vurmak çok anormal gelmiyor bana.


ben senin ne yaşadığını, nasıl taciz edildiğini biliyorum. evi ahır gibi kullanırlar sonra sana suç atarlar.
şu yukarda bana laf sokan aihm türkiye şubesine kulak asma.


çam yarmalarının çıkıp ağzımı yüzümü kırmasına ok normal yani. onlar ırgat beyinli olmuyor. yoruma gel


ayrıca insanların gürültü yapmaması için uyarılması mı lazım. 2 gece durmadan parti yapan zihniyet çok mu normal


Gürültü etmek, ceza gerektirir bir suç varsayalım.
Bu suçu işleyene başka bir suçla cevap veremezsin.
Konut dokunulmazlığını ihlal dese hakim, sizin yaptığınıza, gece yapıldığı için bir yıldan üç yıla kadar hapis diyor kanun.
Böyle şeylerde sakin olmak gerek ki haklıyken haksız duruma düşmeyin.


@ashleybon @yurtsuz john ikinizin de bence iyi bir terapiste ihtiyacı var.


anlamadığımdan soruyorum ben konutun içine girmedim ki. yemek getiren kurye de mi konut ihlali yapıyor kapıya vuruyor zil yok. çok bir ihlal var diyelim işyerine şikayet ederiz kısmına kimse takılmadı o kısım da normal yani.


İhlal falan yok ağa ne alaka.
Gece 2’de yapılan gürültü ile bu raddeye gelmek ve yapmak normal. Vay efendim kapı tıklatılırmış da konuşulurmuş. Kapı tıklatana kadar o saate kadar ses yapılmaması gerektiğini bilmiyor mu bu hayvanlar?
Kafaya takman da çok normal çünkü bunu yaşayan bilir. Ben bu yüzden iki kez evi taşıdım bir senede. Katil olmamak için yani. Sonrasında gelişen stresten de hala kurtulamadım. Hala ufacık seslere tahammül edemiyorum. Üç senedir çenemi sıkma problemim var ve eskisinden çok daha fazla kaygı bozukluğu yaşıyorum.


sadece şunu merak ettim, neyi çözdün? tüm bu yaşananlardan sonra daha huzurlu olacaksan ne mutlu sana.


sadece gürültünün kesilmesi çözüldü. ama sonrasında yaşananları kafaya taktım. madem ben çok hatalı bir davranış yaptım polisi arasalardı dedim, bu ülkede polis neyi çözmüş diyorlar yani bu insanlarla konuşabilmek de imkansız. ev bulabilsem anında taşınırım ama şu aralar arayacak vaktim yok


Bu sorunla 7 yıl uğraşayn, defalarca polis, zabıta çağıran biri olarak iyi yapmışsın diyorum ama sakın olur da şikayet ederlerse seni, yaptığını söyleme. Polise git diyenler bu sorunu hiç yaşamamış. Polis geliyor, uyarıp gidiyor, karşıdaki ben gürültü yapmadım, yalan söylemişler diyor. Polisle el sıkışıyor. Polis gidince, daha çok gürültü yapıyorlar.
Ben en son öldüreceğim bunları diye polisi aradığımı biliyorum. Seni sessiz görürlerse, yapacakları bu.


kamera var ayrıca birkaç kişiyi de sahit gösterirler. öneri için teşekkürler de yaptım da yani. sanki cinayet işledim kapı yumruklamak ne büyük suçmuş aklım almadı.


Ashleybon, ust katin kapisina cikmak suc evet, seni sikayet etse basin yanar. Benim ustumdekilerin amaci da buydu mesela, o gelsin, biz onu sikayet edelim.


haksızsınız, ek olarak manyak mısınız?
gidip kibarca uyarabilirsiniz, yöneticiye şikayet edebilirsiniz, confrontation istemiyorsanız kapısına kibarca bir not bırakabilirsiniz (ben bunu yaptım çözüldü)
bu alternatifler dururken, gidip kapıyı yumruklayıp sövmek dağ ayısı hareketi. ek olarak suç. neyse ki şanslısınız da bir yerleri yemeye karar verip bıçağı saplamamışlar size.
"kapıyı yumrukladım bir yeriniz yiyorsa çıkın dışarı dedim."
bu hareket normal mi cidden ya. çıksalar dövecek miydiniz.


Lafla, uyarıyla, sunla bunla anlayıp susacak adam zaten o gürültüyü o saatte yapmiyor. Anlayışlı insanın yapmayacağı, ortak alanda yaşamaktan habersiz, bencil, eğitimsiz ve karşı tarafın hayatına saygisizca tecavuz eden bu zihniyete karşı kibar olunuz demek en basit tabiriyle dusuk zeka belirtisidir.
Bir böyleleri var bir de çocuk işte, çocuğunuz olursa anlarsınız diyerek çocuğunun şımarıklığını normalleştirmeye calisanlar var. Yabancıların çocukları niye bir birey gibi yasiyor da senin çocuğun sürekli bagiriyor?
Bu ülkenin sorunu bir kısmın canı her istediğini yapması ve karşı taraftan da anlayış beklemesi. Haklı haksız olması önemli değil onun için.
Diyeceğim şu ki, yukarıda demişler ya konut dokunulmazligi diye adam o saatte benim ruhuma tecavuz etmis bunlar konut dokunulmazlığı diye goygoyculuk yapıyor, gürültü meselesi ağır bir fiziksel ve ruhsal hak ihlalidir tecavüzdür resmen.


konusuyorsunuz ediyorsunuz okay de deneyimledim yani sacma sapan surekli son ses muzik acikti ust katta.
bir not yazdim muzik sesiniz cok geliyor, rahatsiz oluyoruz. lutfen dikkat eder misiniz diye. bir daha da ses gelmedi ust kattan.
atar gider yapmak istiyorsaniz, duyuru sahibinin tarziyla "bir yeriniz yiyorsa bunu muteahhitlerinizle konusun"


Burda olsa tutuklanirdin.


ben bir kere konudan bağımsız işten ayrılmayla ilgili bir paylaşım yapmıştım. gene olayı anlamadıklarından mıdır kendi hayatlarında yaşadıkları sorunlardan mıdır yok tazminat alamazsın hiçbirşeye hakkın yok yazmışlardı. tazminatı da aldım işveren özür diledi. şimdi buraya yazanların da ben gece 2 lere kadar gürültü yapıp en doğal hakları olduğunu sanmaları gibi görüyorum.
kapıya not bırakmak da pasif agresif bir davranış bu arada.
Gürültü yapanlar çok medeni ben dağ ayısıyım
