arkadaşım 6 ay için acilinden gidiyor. evi mevi bile ayarladı 1 hafta içinde, şimdi araç için 1-2 yere mail yazıyor falan. yazın yanına bir tur atayım 2-3 hafta takılır dönerim istiyorum ama o benden daha çok istiyor.

kulaktan dolma bildiğim kadarıyla abd vize randevusu bile yok, doğru mu? kendimi bi şekil atabilir miyim 1-2 ay sonraya ya? 1-2 olmadı 3-4'te olur o da olumlu


 

ekleme: yazın bi eropa'ya gidecem de oradan vizeye başvurmak çare olur mu? yoksa "sen hayırdır türksün abd'ye gidiyorsun şengen bölgesinden bu başvuru ne alaka mı denir?

avatar is back

normalde randevu 2026 sonuna ve 2027ye var alabiliyorsun. sürekli kontrol ederek veya bot ile öne çekebilirsn.

jelly bear

2024 mayıs ayında vizesi dolacak anne babam için başvuru yaptım, daha önce vize almış olanlar, vizeleri bitmemiş ise görüşmeye gitmeden vize alabiliyorlar, onlar bile 6 ayda aldılar.

sizin yerinizde olsam ds-160'ı doldurup ücreti yatırırım ve başvurumu takip ederim. eğer 6 ayda alabilirseniz ne ala, alamazsanız da biraz geç olur ama 10 yıllık turist vizeniz olur.

malheiros

ABD vize randevu süreleri kağıt üstünde en son 2 seneye kadar çıkmıştı. Şu anki durumu bilemiyorum bunu vize randevu sitesinden sorgulayabiliyorsun. Ben 2024 Şubatta başvurup 2024 Ağustos'a çekebilmiştim o da Ankara'ya. Sonra randevu bulmak daha da zorlaştı.

Randevuları sürekli takip edersen geriye çekebiliyorsun ancak 1-2 ay içinde görüşme yapacak şekilde çekemezsin. Randevu için insanlar bot yazılımları kullanıyor. Yer açılsa bile elle yakalaman mümkün değil. 3-4 ay sonrasına ancak bot yazılımları ile yer bulabilirsin tabi kesin değil.

Kuveyt-BAE gibi ülkelerden başvuru yapan Türk'leri duymuştum, sonuca olumlu ya da olumsuz etki ettiğini zannetmiyorum. ABD için vize görüşmesi çok kritik, yani akıcı bir İngilizcen yoksa görüşmede sorulara kısa-açık ve net cevaplar veremeyeceksen yurtdışından başvurmanın bir anlamı yok, alacağın vizeyi kaybedersin. Görüşmede camın arkasından mikrofonla görevli sana sorular soruyor.

Lethe

Avrupa ülkesinden şansın daha yüksek olur. Türkiye'den başvuranların amacı iltica olarak düşünüldüğünden red olasılığı çok yüksek. Memur değilsen veya çok sağlam seyehat geçmişin yoksa avrupadan başvuru daha iyi olur.

runaway

Vize alsanız da ABD’de havaalanında sorgulanma ihtimaliniz var. 2-3 hafta uzun bir süre tatil için, ne kadar paranız var, nerede kalacaksınız, dönüş için nedenler vs

Olur da vize alırsanız gitmeden bunları araştırın, telefonuza da bakabilirler.

kaset

Ayni durumdaydim. 2026 yilina randevu aldim once. Chrome eklentisi var bir tane dakika basi yer var mi kontrol eden. Onu kullanip 3 ay sonraya bulabildim.

Bu cuma randevum var bakalim alabilecek miyim vizeyi.

nuevo
1

mobil görünümden çık