Karakterinizden kişiliğinizden ve geldiğiniz durumdan memnun musunuz?

Memnun olmadığım ve beni zorlayan bazı huylarım var, bazen kendime dışarıdan bakıp "bunları değiştirebilir miyim" diye soruyorum ama değiştiremeyeceğimi biliyorum.


Memnunum. Kendime ve diğer insanlara karşı tutunduğum ilkeli tavırdan ziyadesiyle mutluyum.


40'a yaklaştıkça sağduyu sahibi olmaya başladım, o iyi oldu. Yoksa bu kafayla zor yanı, yine de normal bir insanım işte.


Çok memnunum.


Değilim. 37 yaşındayım hala safım.


değilim. hala üzerimde çalışıyorum.


29.
sosyal hayat evet. is hayati yeteri kadar degil.


Memnunum çünkü kendi hatalarımı fark edip, bunları düzeltebilme fırsatı yakaladım bu hayatta. Şimdi de hayatıma anlam katacak şeyler yapmaya odaklıyım. Zorluklar her zaman oluyor ama saha iyi mücadele edebiliyorum eskiye nazaran.


Memnun olmadığım yanlarım var, mesela bazı konularda fena halde iradesizim, özellikle duygusal yemelerim çok ve bırak irade kullanmayı, bana biri irade dese döverim o anda.
Muhakkak psikolojik sebepleri vardır, muhtemelen kendime alan açmaya ve var hissetmeye çalışan biri var içimde. Falan fıstık.
Hedeflediğim karakter diye bir şey olmadı bugüne kadar. Bir karakteri hedeflemek değil de bazı olumsuz yanlarımı düzeltmek vardı. Zaman geçip hayatı yaşadıkça olumsuz yanlarımın da olumlu olanlar gibi çoğaldığı ve çeşitlendiğini gördüm. Hepsiyle aynı anda uğraşamadım ama yapabildiğimi yaptım. Çok şükür kötü biri olmaktan hâlâ uzağım. Bu bana yeter. Yetmeli.


46 e
Genel anlamda çok şükür, çok aşama kaydettim ve fakat hala ufak tefek geliştirmem gereken şeyler var.
