selamlar. bu ay yeni işe başladım, mayıs ayında vize başvurum olacak. son 3 aya ait bordro isteniyor ama haliyle mart ve nisanı verebilicem. şubat ayını eski şirketimden istemeli miyim? yoksa iş değişikliği göründüğü için 2 aylık vermem yeterli olur mu? bir de eski şirketten istemem gerekirse, bordroyu vermek zorundalar mı?

teşekkürler.


 

2 aylık bordro ile vize aldığım oldu ama tek ayla riske girmezdim.
Vermek zorundalar, iste. sen istemeden sana göndermiş olmaları lazım normalde ama belli ki yapmıyorlar.

Bruce

birleşik krallık için bankada fazla para göstermesinden dolayı abime red verdiler, evet red nedenlerini yazıyorlar. bu yüzden maaşın ile birikimin mantıklı olmalı.

Sen araştır yine de.

Eski şirketinden iste, ayrıca zaten e devletten maaş dökümü barkodlu alırsın. Orada gözükür ama maaşın sgk tavanından çoksa e devlette sgk tavanı kadar prim den gözüktüğüiçin bordro daha iyi olur.

liberal

eski sirketten almak istemiyorsan 2 aylikla git bir sey olmaz, ama bir not dusersin su tarihte ise girdigim icin sadece 2 aydir maas aliyorum burdan diye, en kotu edevletten de belge alir eklersin problem olmaz.

bay b
1

mobil görünümden çık