adblock plus kullanıyorum ama iki gündür sitelerde reklamlar çıkmaya başladı. youtube'da hiç reklam görmezdim ekşisözlükte de... ama noldu bilmiyorum reklamlar çıktı. adblock plus da devrede. başka önerebileceğiniz bir eklenti vr mı chrome için?




 

Ublock origin

avatar is back

ublock origin artık kullanılamıyor galiba
prnt.sc

exlibris

firefox + ublock origin

inheritance

adguard oldukça güvenilir. Yıllardır banka işlemlerimi bile kurulu olan tarayıcıdan yapıyorum. Gayet iyi.

bilge rusty james

adguard yahut ublock origin lite. ikisinden de verim almak icin ayarlarini kurcalamaniz gerekebilir. duz ublock origin iyiydi, default ayarlari guzeldi, manifestv3 ile artik tarih oluyor.

kesmekes laleler

adblock patates olali baya oldu ya, yillardir ublock origin, sorunsuz. chrome kaldirdiysa surdan bakabilirsin.

ublockorigin.com

bay b

Ublock Origin'in Chrome desteği kalksa da mevcut kullanıcıları hala kullanabiliyor ama sıfırdan indiremiyorsanız Ublock Origin Lite kullanılabilir.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

teşekkürler
adguard ve ublock origin lite kurdum. sorunumu çözdü. daha önceden de adblock plus var.

adguard işimi gördü. ublock origin chrome desteği kalkmış maalesef.

exlibris
1

mobil görünümden çık