Tablet ne kullanıyorsunuz? Makineyi açınca yoğun koku oluyor. Tableti kırıp kullananlar oluyormuş. Deneyen var mı? Ya da marka öneriniz var mı?




 

Moms green kullanıyorum. Tek tablet. Memnunum. Kırmakla falan uğraşmam hiç. Koku da olmuyor organik olduğu için

mor oje

koku nasıl bir koku? makineyi düzenli aralıklarla temizleyici kimyasallarla (Quick'n shine öneririm) temizlemek lazım. Ayrıca giderini de temiz tutup tuzunu eksik etmemelisiniz. muhtemelen bunlardan kaynaklanıyordur. ben fairy kullanıyorum, gayet güzel.

orient blue

Deterjan kokusunu diyorum. Makineyi temizliyorum.

asteriks

finish powerball quantum/ultimate. arada bir de pril in tablet makine temizleyicisini kullanıyorum, çoğu temizleyici gibi boş makinede kullanmak gerekmiyor.

makinenin giderini de temizleyin sık sık.

inheritance

Fairy tablet kullaninca oldu bizde o koku. Sonra baska markaya degistirdim. Bir alternatif olarak sivi deterjan da kullanabilirsin. Dozaji kendin ayarlayabiliyorsun.

Bu durum filtrelik bir sey degil. Benim makinem yepisyeniydi ben bu problemi yasasigimda. Makineyi ilk kullanmaya basladigimda fairy tablet vardi evde. asiri kimyasal deterjan kokusundan rahatsiz olup baska markaya degistirdigim an o koku gitti. Elimde kalan 5-10 fairy tableti sonra ne zaman kullanmak istesem o koku hep geri döndü. Kirli filtreli makinede koku da kötü oluyor. Bu bahsedilen temiz ama yogun bir kimyasal kokusu.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

makinenin alt tabanında filtreleri söküp temizlemeniz lazım.

adivar

genelde fairy platinum ve finish parlatıcı kullanırım, green clean tablet de kullanmıştım, hiç koku olmadı.

şununla da makina temizliğini yapıyorum:
www.amazon.com.tr

kenarlardaki lastikleri de hafif bir temizleyiciyle siliyorum.

visnebahcesi

finish ultimate plus.

bi koku almadım ben baya güzel temizliyor da.

jelly bear

Moms green +1

mikahakkinen

Deterjan kokusundan ben de çok rahatsız oluyorum. Şu ikisi de parfümsüz, çok memnunum:
www.rossmann.com.tr
www.rossmann.com.tr

Şu da parfümsüz elde yıkama deterjanı:
www.rossmann.com.tr

fotrsapka

Geçen gün bir üç harfli markette kasa bası muhabbeti yapan 10-15 ev hanımı, piyasaya yeni çıkan sparks marka tabletlerin piyasanın açık ara en iyisi olduğunu söylüyorlardı.
İnandım, denedim, hemfikir oldum.

Mirket

goingzeero.com

marketlerde hangisinde indirim varsa onu alıyorum tablet olarak. balık gibi ağır yemekler veya makine tam dolu olduğunda tablet kullanıyorum.

gz'nun tek sıkıntısı tavsiye edilen bir kaşıktan fazla ürün koyunca bardaklar matlaşıyor. onun da çaresi limonla sırçaları silmek.

janderzel zartanyan

Aynı kokudan ben de muzdaribim. Özellikle Fairy aşırı kokuyor bence. Frosch kullanmaya başladıki memnunuz.

tss
1

mobil görünümden çık