bu neden olabilir? enerji kesiliyor ama usb cikisindan enerji geliyor, bi kere denemek icin 10 dakka bekledim kamera gene kapanmadi
ise yarayacaksa araba 1500 RAM.
tesekkurler

yeni otomobiller sürekli güç verebiliyormuş, o durumda fuse box (sigorta kutusu sanırım)'a bağlayacak aparat ile o şekilde bağlamak gerekiyormuş. Öyle yaparsan otomatik kesiliyor veya istersen park modu diye park halinde kaydetme/biri çarparsa kaydını alma gibi özellikler de olabiliyor.
Ben de geçen böyle bi kamera aldım taktım, benim arabam 15dk sonra otomatik kesiyor başta ben de korkmuştum. Biraz daha bekle bence belki 15dk falandır. Bir de usb değil de çakmaklık güç girişine bağla istersen, usb sürekli çalışıyorken diğeri kesiyor olabilir.


arabayı kilitleyip denedin mi?
asla çekmemesi lazım aslında.


Benim eski skoda octavia'da da benzer şekilde çakmaklıkta sürekli elektrik vardı. Arabanın tasarımı bu şekilde olabilir, çakmaklığı deneyebilirsin. O da olmazsa sigortadan ayrı bir hat çektirirsin oto-elektrikçiye.
