Üstüme yöntem/ürün atın lütfennn...

Evimde kocaman bir kapalı balkon var ve gelen misafirleri orada ağırlıyorum. Her ne kadar cam aralasam da sigara içildiği zaman koku evi dağılıyor. Kapısını kapatsam da girenle çıkanla dağılıyor eve koku. Üstelik o balkon da kokuyor. Daha 4 kere sigara içildi.

Önce camları açıp havalandırıyorum.
Sigara içilirken de havalandırdıktan sonra da difüzörde doğal yağ çalıştırıyorum (gerekirse sabaha kadar)

Sonra bir de oda spreyi sıkıyorum (airwick)
Yine de sinmiş koku balkona hemen.

Lütfen bana bir yöntem söyleyin, bir sprey. Sıkayım gitsin şu koku.

 

Kokuyu gidericen diye kanserojen şeylerle ciğerlerini harap etme. Yaz gelince daha beter olmayasın.

İnsanlara söyleyemez misin sigaraları lütfen apartman önünde içip gelin evde içilmiyor diye, kokusundan çok fazla rahatsız oluyorum desen olmuyor mu?

Eee yanımızda oturuyosun bişey olmuyor nasıl oluyor derlerse de siz gidince kokuyu nasıl yok edeceğimi şaşırıyorum ve yok edemiyorum desen. Gerçekten istemiyorum lütfen kapı önünde için desen olmaz mı?

muhayyer divan

Gençlere derim de... Yaşlılara olmuyor işte :/

strawberry first

Sağlam bir gaz lambası alacaksınız, Özlevent marka olsun, kendi mağazası Trendyol'da mevcut diye hatırlıyorum. İçine halis gazyağı (kokusuz kandil yağı değil) koyup yakacaksınız. Birinci avantajı sigara dahil tüm kötü kokuyu yok edecek. İkincisi yazın siz balkonda otururken camı açık tutabileceksiniz, çünkü tüm sinekleri uzak tutacak. Üçüncüsü adı üstünde, gaz lambası, balkonunuza otantik bir hava katacak.

zaman ilac degil insanlar unutkan

@zaman ilaç... İşe yarasa da yaramasa da fikir harika. Oğlum uzun zamandır gaz lambası almak istiyordu, unutmuşum söz verdiğimi. Hem ona da sözümü tutmuş olurum. Halis gazyağı nereden alınır?

strawberry first

Electrolux hava temizleyici kullaniyorum ofiste.

die fetten jahre sind vorbei

@strawberry first, en yakın benzin istasyonuna gidin. Orada yoksa sorun, en yakın madeni yağcıya yönlendirirler.

zaman ilac degil insanlar unutkan

Hem sigara tütsün hem kokusu gitsin olmuyor oyle :/ sigaranin kokusunun sinmedigi bi sey pek gormedim ben, cam dahi kokuyor resmen sigara icilen yerde. Gaz yagi falan care olacagini sanmiyorum, zaten bilimsel bi aciklamasi da yok. Sigara kokusu yanici bir sey degil. En fazla sigarali gaz yagi kokusu siner. Tek cozum; ozon makineleri var, onlar sigara kokusunu temizler ama surekli kullanabileceginiz bi sey degil, zaten kullanirken de sagliga zararli. Sigara icilmeyecegi bi donemden once profesyonel makineyle temizlettirip tekrar sigara icilene kadar kokudan kurtulmus olabilirsiniz.

Veya, icirmeyin. Simdi 4 kere icilmisken soylemenin tam sirasi. Cam acik falan ama cok sinmis kokusu, dokunuyor bana, diger misafirlerim rahatsiz oldu gibi bi bahaneyle bu kurali simdi koymazsaniz, daha cok ugrasirsiniz.

icim urperiyor

Airwick değil de febresse ayrıca sigara içilirken güzel bir hava temizleyici hepa filtreli

kisa

Hava temizleme cihazı alın, filtrelerini zamanında değiştirin, temizleyin, sorun kalmaz. Arkadaşım sürekli sigara içilen evi için aldı, dumanı algılar algılamaz çalışmaya başladığını ve koku falan bırakmadığını söylüyor, çok memnun.

lamborcini

Doğrusu:
1. Geniş yüzeyli düz alanları silin. Dolap kapakları, cam yüzeyler (pencere mesela).
2. Perdeleri haftada yıkayın.
3. Febreze.

alfired

kısır olmayan erkek kedi çişi kokusuna karşı suyla seyreltilmiş üzüm sirkesi kullandım ve işe yaradı.

sigara için de deneyebilirsiniz ancak bir daha içilmemesi gerek.
duvarlar da dahil her şeyi üzüm sirkesi ile silmeniz ve sprey olarak da bulundurmanız gerekecektir.

janderzel zartanyan

hava akımı balkondan eve doğrudur yapacak bir şey yok

mantık
1

mobil görünümden çık