bana kalirsa
-flört ise ghostlanmali.
-kisa iliski ise aciklama cok yapmadan uymadik falan diye sms, whatsapp üzerinden bitirilebilir.
-2 yil ve üzeri uzun iliski ise problemleri cözmek icin konusmali. sevgi bitene kadar beklenilmemeli. iki taraf da ilerleme olmadiginin farkindaysa bitirilmeli.
velev ki karsi taraf direkt bitirmek istiyor. o da onun karari diyip yoluna bakmali.
Flört: whatsappten mesaj atıp kısa bi açiklama
0-6 ay sevgili: yüz yüze görüşme
6+ ay: İyice konuşup sorunları masaya yatırmalı ve problem çözmeye dayalı bir konuşma.
Senin hesabına göre 1,5 yıllık sevgiliden whatsapp mesajıyla ayrılmak gerekiyor ki bence çok ayıp
Üçünde de haberdar edip konuşmalı
1-2 aylık flörte mesajla haber verip daha fazla sürdürmek istemediğin söylenebilir
1. Ghosting insanlık suçudur.
2. Gördüğüm karaktersizlikleri düşününce formüllerin çok masum geldi.
flört kısa sürdüyse ghost değilse de muhabbetin dozunu düşürür düşürür öyle bitiririm. kısa ilişki, uymuyoruz sarmadı der açıklarım. uzun ilişkide de sorunlarımı dile getirip düzelmese bile sevgim bitene kadar devam etme enayiliğim var.
nundu +1
ghostlamak karaktersizlik
Ghosting gibi ergence, saygısızca bir eylem nasıl normalleştirildi anlamıyorum açıkçası. Ben kısa ilişkilerde de kısaca konuşulup ayrı yollara gidilebileceğine inanıyorum. Çocuk değiliz ya hani açıkça konuşabiliriz, derdimizi ve kararımızı açıklayabiliriz.
flörtle aranda bir sey yok ki. sadece datee ciktigin ya da casual görüstügün biriyle görüsmeyi birakinca bitmis oluyor. bunu da ya isim var diye erteleyerek, artik yazmamasini saglayarak yapabilirsin. arkadasinla görüsmek istemediginde artik bitirelim mi yaziyorsunuz.
olmayan sey nasil bitirilebilir.
Ghosting sadece sorun çözme bilincine ve sorumluluk alma olgunluğuna erişmemiş ergen zihinlerin işidir.
Zamandan bağımsız yüzyüze konuşup saygıyla ayrılmalı.
Azalarak bitmeli. Zamanla gorusmeler seyreklesmeli ve bir sure sonra tamamen kesilmeli.
Ghosting yapıp da olgun, sorumluluk bilinci sahibi, sosyal becerisi yüksek tek bir insana bile rastlamadım. Saygısızca, çocukça. Birinin bunu savunması, normal bulması falan da direkt turnusol oluyor benim için. O açıdan gayet olumlu.
Zamandan bağımsız yüz yüze konuşulup saygıyla ayrılmalı. +1
@kaptan maydanoz ve @moonie+1
Ha flortle ayni şehirde değilseniz arayarak, mesajla bitirilebilir.
Nundu +1
Ghostlamak duygusal olarak yetersiz insan davranisi.
hepinizi ghostliycam simdi :P
duygusal yetersizlik ne alaka. ben simdi görüsmek istemiyorum ama ilerde isteyecegim belki. niye BITTI diye hard talk yapilsin?
flört dedigin insanla exclusive olmayi bile konusmuyorsun. neyin aciklamasi neyin tribi bu