Canakale havalimanini yukarıdan gören bir noktadaydım. Gelen uçaklar havalimanina iniş yapacak gibi piste inip bir süre ilerledikten sonra tekrar havalandılar. Pistte durmadılar hiç. Madem havalanip gidecekler ,iniş yapacak gibi niye manevra yaptılar?

Bu neden olur? 3 yolcu uçağı da aynı şekilde geçti gitti. İnen uçak hiç görmedik. Aşırı rüzgar vs olan bir gün değil, hava şartları musait


 

ucaklar bazen hava sartlarindan baska havalimanina inebiliyor ama bugn Canakkale'de oyle bir sey olmamis, baktim.

tepenizden ucak gectigi an suradan bakabilirsiniz bilgisine: globe.adsbexchange.com

supergirl

arbre'nin dediği doğru. çanakkale havalimanı eğitim için kullanılıyor. kesin bilgi. bir kaç ay önce benim de başıma geldi. avm'deyken üstümüzden uçak geçip duruyordu. havalimanında çalışan bir arkadaşı arayıp sordum, eğitim için burası kullanılıyor dedi.

co2s2
1

mobil görünümden çık