Bir milyonluk birikimim var ve dolar olarak duruyor ne yapılır bununla? Hiç anlamıyorum finansal olaylardan? Mala anlatır gibi olursa lütfen. Teşekkürler.

Edit: 1 milyon tl


 

cash olarak mi? saka heralde.
para yanlis insanlarin elinde derlerdi de inanmazdim.

cok gec kaldin ama ben olsam fiks bir miktar belirler. 35-40 aya yayarak etf falan alirdim. bist degil de daha global bir seyler.
emlak da geriledi diyorlar. belki cash ile ev almak icin uygun bir zamandir. incelemek lazim.
sahibindende m2 basina kira ve satis fiyatlarinin degisimini evin bulundugu mahalleye kadar inceleyebiliyorsun ona bak. eur ya da usdye cevirerek ilerle. ben bizim mahallede emlak fiyatlarinin geriledigini hesaplamistim.

sonsuz

bence sonsuz yanlış anladı ve senin 28 bin doların var, yani 1 milyon tl. Onu bir netleştirirsen ona göre tavsiye gelir.

nhk ni youkosu

Hicbirsey bilmeyenler genelde altina aliyor abaniyor

Zetnikov

düz dolar duruyorsa eurobond falan düşün?
boş duran para çabuk değer kaybediyor araba falan yenile, faizler %45 seviyesinde aylık bence reel enflasyonun altında.

eja

yüksek tl faizi dönemini kaçırmak üzeresin. artık tlye geçmek yavaş yavaş riskli olmaya başlıyor.
eviniz yoksa peşinat yapıp ev almaya çalışın.

nuisance2
1

mobil görünümden çık