
Intel'in 6. neslinden sonraki, AMD'nin Ryzen 1000'den sonraki tüm işlemciler uygundur. 16 GB RAM işinizi gayet güzel görür ama 4K video düzenleme de düşünüyorsanız mutlaka 32 GB olsun. Marka olarak "illa ki Lenovo" derdim ama bütçenize uyan özellikle LOQ serisinin anakartı Intel 13. ve 14. nesil işlemcilerle bir türlü barışmadı. Düşük ya da yüksek enerjiden sebep ya anakartları yanıyor, ya da yetersiz adaptörden dolayı fişe takılıyken dahi pilde boşalma yaşanıyor. Bu yüzden önceliğiniz MSI olsun.


helpx.adobe.com
helpx.adobe.com
lenovo loq güzeldir ama fiyatlar bir acayip. 12450hx işlemcili modelleri var, onlara bakabilirsiniz. hp'nin 7640hs işlemcili laptobu daha performanslı ama renk gamutu %45 ntsc. msi'lar düşük wattlı ekran kartıyla geliyor (45w). acer'ların malzeme kalitesi bende pek güven uyandırmıyor. bazı lenovo'larda batarya drenajı problemi var, talep edince daha yüksek wattlı adaptör sağlıyorlar diye hatırlıyorum.


cevaplarınız çok kıymetli, sağolun.. fiyatı makul tutmaya çalışarak 2 ürün buldum arkadaşlar.
(git: www.vatanbilgisayar.com)
(git: www.vatanbilgisayar.com)
ne dersiniz?


www.amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Vatan'dan olmak şart ise Asus olmalı, ancak Windows lisansı için de ödeme yapıyorsunuz. Oysa yukarıdaki modeller FreeDos'tur, yani biraz daha uyguna biraz daha iyi cihazlar edinebilirsiniz.
