selam,

yeni bir ilişkiye başladık. sevgilim bir arkadaş grubuyla tanıştırdı bu haftasonu, yemeğe çıktık. yıllardır arkadaşlar hepsiyle, haliyle iletişimleri güçlü. ben çok dışarıda hissettim kendimi. ve kendilerini çok sevemedim. hele biri hiç anlaşabileceğim biri değil, çok rahatsız edici, aşağılayıcı bir insan.

ama sevgilim bu grupla hep görüşüyor. haliyle benim de görüşmem gerekecek gibi görünüyor.

nasıl davranmam lazım sizce?

 

ayip etmisler. ortama yeni gelen kisiye iyi davranilir, hatta özellikle onu tanimaya calisilan sorular sorulur.

biraz daha sans ver sonra ayagini cek derim.

sonsuz

Sen görüşme. Sevgilinin arkadaşlarıyla görüşmek zorunda değilsin.

rock n roll

Yaş grubuna göre değişiyor, 20'lerin başındayken arkadaş ilişkileri çok güçlüydü, arkadaşların birbirlerini aile gibi gördüğü yaşlar bunlar. Ortama bir sevgili girince herkes ağırlığını koyma eğilimine giriyordu. İlk birkaç buluşmada çok iyi anlaştığım az insan oldu.

Sonraları insanlar daha seviyeli ve mesafeli oluyor. Anlaşsanız da anlaşmasanız da öyle çok problem değil.

akhenaten

Birincisi samimiyet ne olursa olsun kimse kimseyi aşağılayamaz ve buna hakkı olduğunu düşünemez. Belki sizin yanlış anladığınız bir durum oluştu bilmiyorum,konuyu açın erkek arkadaşınıza bu tavrın sebebi neydi sorun. Belki o kişiyi arkadaşınız da sevmiyor olabilir ama diğer arkadaşları ile arası iyi olduğu için katlanıyordur, bilemeyiz.

oggiethebrewbuddy

Bu yüzden ayrıldım bile.
Birini dövecektim yoksa

baldan kaymak

ilişki başladıktan ne kadar süre sonra soktu sizi bu ortama? eğer sevgiliniz sık sık daha yeni tanıştığı insanları bu ortama sokuyorsa insanlar sallamamış olabilir.

bobinhoo
1

mobil görünümden çık