kabul eder misiniz? aklıma takıldı :)

mesela sen oğlun için güzel bir isim düşündün vs.
adamın biri de geldi dedi çocuğun adını şu koy sana 1m nakit para dese ama değiştirmek yok gerçekten öyle kalacak kabul eder misiniz?

mesela biraz eski isimlerden niyazi, cemalettin, zaza, muhittin vs gibi normalde asla çocuğunuza koymayacağınız bir isim falan olacak yoksa kemal, mehmet falan değil.


edit: TL Arkadaşlar TL

1 milyon dolara millet cinsiyet değiştirir ne ismi

 

Muhittin olabilir aslında. Zaza için de kendimi ve eşimi rapçi ismi gibi olur diye ikna edebilirsem olabilir aslında.

rock n roll

suratına şaplagı yapıştırırım. insan adıyla yaşar ve anılır saçma sapan isimlerle çocuguma kötülük yapmazdım

limonlu eksi

Hocam "sana 1 milyon verseler x yapar mısın" meydan okuması enflasyon karşısında kendini güncellemeli zira 2025 Türkiyesi için 1 milyon lira para değil en azından euro dolar falan olsun da bi kafamız karışsın, "ulan acaba" şeklinde bi ikirciklenelim.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

@kaleci+1

Güncelleme yapmak lazım. Bir de ileride çocuğum neden kendisine bu ismi koyduğumuzu sorarsa " baban bu ismi koydu, ben değil" diyeceğim. Eşimle aramız bozulacak doğal olarak, buna değecek bir para olması gerekiyor.

rock n roll

İzin veririm

abuzer

sorunun basligini, "cocuk sahibi olanlara" olarak degistirmelisin. bekar, cocuksuz biri olarak ben 1 paket marlboro'ya bile fit olabilirim:) zengine avrat bosamak kolay nasi olsa.

buenosdias

1 milyon tl para degil, kabul etmem. cocuk daha fazla zarar gorur maddi olarak bu durumdan.

lemmiwinks

1 milyon TL için oğlumu 14-15 senelik psikolojik şiddete maruz bırakamam. Öncesinde ben değiştirdim, sonrasında kendi değiştirdi vs. artık kural ne bilmediğim için 18 dedim. İsimlerinden çok çekiyor insanlar. Çevresini ve hayatını etkiliyor. 1 milyon TL para mı? 1 Milyon Kuveyt Dinarı derse değiştiririm ama. O kadar para olunca ismine kimse takılmıyor çünkü. Hatta o parayı iyi değerlendirdiysek ve zengin olacaksa büyüyünce de değiştirmez. Zengin çocuğun ismini "Abuzittin" yapsan "Whoa! Ne kadar otantik" derler.

nawar

ne var ya niyazi adında.
hiç mi yok etrafınızda niyazi, muhittin, cemalettin, hamdi falan :D


adam geri gerile el kadar bebeğe ömer asaf koyuyor:D

OgutucuRecep

hayır, izin vermem. 1 milyon tl bir şey değil yazacağım şimdi linçleneceğim ama 1 milyon dolar olsa tamam derdim. 1 milyon tl’ye ne alabilirsin ki? HİÇBİR ŞEY.

deartheodosia

abi egea parasına olmaz o iş. tabi muhtaçsan 100 bine de olur. Allah muhtaç etmesin.

ya ben lan neyse

eğer önce ismi söyleyip sonra da fikrimi soracaksa, en azından ismi dinlerim, belki koymayı düşünebileceğim bir isimdir. ama ismi söylemeden "1 milyon vereceğim, ismi de sonra koyacağız" derse doğrudan hayır derim.

bu arada miktarın güncellenmesi gerekiyor. en azından 1 ev alacak bir para olsun. 5-10 milyon daha mantıklı.

co2s2

evet koyarım

zaza hariç diğer isimler normal aslında.

Hallegadola

yeni dogmus cocugumla dalga mi geciyorsun diye bir guzel doverdim.

durgunfoton

bkz: oğlumu bulana veya getirene 100 bin lira veriyorum
bkz: www.youtube.com
bkz: 100 bini ben vereyim sen benim oğlumu bul...

1 milyonu ben vereyim bir daha bana bunu teklif etme derim. 1 milyon için yapılacak iş değil.

himmet dayi

Bir takım şeylerin değeri para ile ölçülmez.


.

kartallar yuksek ucar
1

mobil görünümden çık