arkadaslar, ben yurtdisinda yasiyorum. annem sanirim son 15 yildir ayni modemi kullaniyor. salondan diger odaya gectigimizde internet cekmiyor. uygun bir modem onerir misiniz? apartmanda VDSL var, fiber'e vs. uygun degilmis. ben cok anlamiyorum bu konulardan ama modemi alip takinca yine ayni sekilde turk telekom ile kullanmaya devam edebilecek degil mi? yoksa benim bir sey yapmama gerek var mi?
tesekkurler simdiden.



 

600 lira civarı zyxel vmg 1312 adsl modemi öneririm ama buna da internet pakedinizin kullanıcı adı ve şifrenizi girerek kurulum yapmanız gerek

Gidip türk telekomdan yeni modem alsanız da bu kullanıcı adı şifre kurulumunu yapmanız gerek

Youtube da adım adım kurulum videoları var ama çevrede bir genç varsa 5 dakikada bunlara bakarak yapabilir

grimavi

Türk Telekom'un sattığı modemler alınabilir. Taksitli olarak faturaya yansıtıyorlar bedeli. Fiyatı daha uygundu piyasadaki diğer modellerden ben aldığımda.

auroraaurora

cok tesekkurler ben bu hafta gidicem, o zaman yapayim diye dusundum, yazmayi unutmusum.

kassiopeia

Ben de birmsoru sorayım. Aynı evde kablonet modemi var. Bazı odalarda çekmiyor. Ne tavsiye edersiniz?

help im alive

türk telekom üzerinden modem alırsanız ayarlarını kendisi alıyor diye biliyorum. tabi operatörünüzünde türk telekom olması gerek.

inheritance
1

mobil görünümden çık