Ilk sezon dogumla basladi ve hangi olayla final yapti? Ikinci sezona nasil baslamistin? Donum noktalarin falan...
Mutlu günler..



 

1.sezon : ilkokul 1.sınıfın sonuna kadar
2.sezon : lise sona kadar

3.sezon : eşimle tanışana kadar

4.sezon : eşim hamile kalana kadar
5.sezon : çocuk

6.sezon : boşanma

7.sezon : devam ediyor...

co2s2

1. sezon ilk yillar: ortaokula kadar olan hayatimin en umut vaat eden, mutluluk dolu yillari.

2. sezon ergenlik: ailemin maddi durumundan dolayi kolej'e devam edemeyip mahallemizdeki problemli ortaokula donmem ve sonrasindaki sikintili surec. (ortaokul, lise ve universite problemli yillardi) meteliksiz ve turlu dertlerle yasadigim yillar. hayatin cirkin yuzuyle tanistigim yillar.

3. sezon calisma hayati: az kalsin hayatim kayacakken mezuniyet sonrasi osym sinavinda yaptigim turkiye derecesiyle hayatimin kurtulmasi ve iyi bir is bulmam. hayatta ilk defa elime para gecmesi. is ve tatil sebebiyle yurt disi seyahatleri. dunyayi tanimaya dair ilk adimlar.

4. sezon amerika: abd'de iyi bir okul ve iyi bir bolumden yuksek lisans bursu alarak amerika'ya tasinmam. tekrar ogrencilik yillarina donus. amerika'da ogrencilik hayati, partiler, hatunlar.

5. sezon abd calisma hayati: su anda buradayim, ilk defa varlikli bir insan gibi yasayabildigim, aile sartlarina tezat para icinde yuzdugum ve birikim yapabildigim yillar. maddi olarak tepede ama bir o kadar da stresli yillar.

bundan sonraki sezonlar icin yazdigim senaryolar

6. sezon is kurma sureci: green card alir almaz is kurup kendi kendimin patronu olacagim yillar. burada artik gercekten parayi vurmus olacagim.

7. sezon uretkenlik yillari: sirketler kendi kendini yurutebilir hale geldiginde oturup tam zamanli ilgi alanlarima yonelecegim ve felsefe ve toplum bilimi uzerine kitaplarimi kaleme alacagim yillar

8. sezon turkiye'ye donus: hayat amaclarimi gerceklestirmis olarak turkiye'ye donup kendimi topluma adayabilecegim ve devlette bakanlik vs. bir gorevde insanlarin hayatina etki edebilecegim yillar.

9. sezon: veda sezonu. son dokunuslar, vedalasmalar. dizi iptal edilmeden onceki bos ve gereksiz, keske cekilmeseydi denilecek sezon.

antikadimag
1

mobil görünümden çık