İş yerimizin yakınında kasdaş Kadıköy belediyesi sokak park yeri var.

Belki hatırlayan olacaktır 1-2 ay önce kız kardeşim bunlara ödeme yapmadığı için kasdaş görevlisi tarafından tehdit edilmişti. Ben görüşmeye gittiğimde kişinin günlük değiştiğini kim olacağını bulamadıklarını söyleyip beni sakinleştirip Babacan tavırla pışpış yapıp gönderdiler.

Şimdi bugün iş yerimizde otururken bir kadının lastiği patladı ve kasdaşa ödeme yapmadığı için lastik sibopuna taş koymuşlar 2.kez lastiğini patlattığını söylediler ve kadın 30-35 yaşında biri ağladı gözümüzün önünde polis arandı ve kadına karakola gitmesini söyledi. Kadının lastiğini biz değiştirdik kişinin ismini ve eşkalini alamadık. Gene kasdaş ile görüşsek gene bulamayacağız kadın şikayetçi olur mu bilmiyorum ama sebepsiz bir şekilde geçmişte bizim lastiğimizin indiği aklıma geliyor.

Sizce saat ve yer belli bu kişinin ismini soy ismini nasıl bulabilirim. Bizim olayın üzerinden zaman geçti ama bu olay bugün yaşandı. Gerçekten araya hatırlı birilerini sokup fiziki zarar vermeyi düşünüyorum bu kişiye sizce ne yapabilirim

 

Bu arada ek bilgi hatırlı kişiler sadece bulmak için kendi başıma bu kişi ile uğraşmalıyım ve tanıdığım bunu bulabilecek hatırlı bir kişi yok

alp9900

hukukla çözülecek bi mesele olduğunu sanmıyorum maalesef, polis çağırsanız en iyi ihtimalle karakolda 1 saat tutulup salacaklarına inanıyorum.

tek çözüm 3-5 kişi toplayıp haşat edip bırakmak ama değer mi onu siz bilirsiniz

egokalp

Beyaz masaya şikayet etsin birden fazla kişi, Kadıköy belediyesine gidip durumu anlatmak da faydalı olabilir.

Bruce
1

mobil görünümden çık