Beni heyecanlandıran pek bir şey veya hiçbir şey kalmadı ya. Buna dünyayı gezmek, sevdiğim yemekler ve tenasül dahil. Sevgili de işe yaramıyor. Spor iyi gelebiliyor ama onda heyecan yok tabii. Aliskanliktan devam. Muzik veya muzik etkinligi bir nebze ama onun da etkisi baya azaldi. Ailem de oyle duz insanlar, heyecan verecek bi durum yok.

Eskiden oyun oynamayi daha cok severdim. Bazi oyunlarin cikmasi heyecanlandiriyordu. Ama o da bitmis bende. Psikologa gitmicem.

Sizden spesifik ornekler verin lutfen. Belki ilham alirim.

 

son yıllar hepimizin neşesini aldı.

çocukken yaparken kendinden geçerek zamanı unuttuğun ne ise ona yönelmeni tavsiye ederim. sihir orada hala çünkü. onda da bulamadıysan yemek yapmayı dene. yaratıcılık her daim geliştirir.
maket yapmak, çizim yapmak, upcycling, bitki yetiştirmek ve çoğaltmak. sukulentleri çoğaltmak çok kolay ve keyiflidir mesela.

janderzel zartanyan

uzun yıllardır fotoğraf çekiyorum son dönemde tamamen analoğa döndün. filmi yıkamak, kimyasalı hazırlama aşaması, ajitasyon aşaması, zaman tutması son dönemde heyecanla yaptığım işler.
hele ki karanlık odaya girip filmleri basmak çok ayrı bir heyecan. çektiğin fotoğrafın ellerinde görüntüye dönüşmesi..

doğrudur son dönemde ülkede olanlar herkesi çok etkiledi ama hala hayattan zevk alacak aktiviteler yaratılabilir.

my fault

Ben bunu 30 yaşla alakalı sanıyordum. Beni heyecanlandıran tek şey hala seyahat etmek. nadiren de iyi yemek ve iyi bişeyler izlemek/ dinlemek. Onun dışında kendime ayırdığım zamanları seviyor ama eskisi gibi heyecanlanmıyorum.

Eskiden kendime ayırdığım günlere heyecanlanıp şunu yapıcam bunu yapıcam derdim şimdi hımm ok moduna geldim.

tuborg yesili

su siralar

joe alwyn, kovulmam, yeni is aramak, headhunterlarla görüsmelerde tek ayak üstünde 40 yalan söylemek, spor, yaklasan dogum günüm...

az neselenin kendinize zaman ayirin. heyecanlanmaniza izin verin be

robert bosch

Motosiklet ve arabam her binisimde beni heyecanlandırır. Bir de gece yatarken oğlandan dolayı acaba bu gece nasıl geçecek diye heyecanlanırım

mirty

sağlığımın yerinde olması beni çok heyecanlandırıyor.

seyahat +1

yemeğe de bayılırım.

sanemkk

Şu ara sadece yaklaşan seyahatim heyecanlandırıyor. Bir de iyi yemeğe karşı heyecanımı hala kaybetmedim, keşke birazcık kaybetsem :(

kullanicadi

tatil ve flört
koşuda pblerime yaklaşmam veya geçmem.
yeni iş fırsatları. kazakistan'ın en büyük madenine sahip ailenin varisiyle tanıştım ve beraber iş yapacağız. wtf!

gabe h coud

alın size ufak heyecan, halka atma oyunu. bence çok heyecanlı. ortadakine bir türlü tutturamıyorum.
şu denge sehpası da güzeldi ama sıkıldım artık.

hizliresim.com

birde bisiklet sürmek trafiğin olmadığı yerde.

sanemkk

Herkes seyahat demiş. Bu kadar parayı ve zamanı nasıl buluyorsunuz arkadaş:(

nothing in my way

Bir hayalim var, onun için çalışıyorum. Umarım gerçek olur.

rock n roll

Bir şeyleri seçmeye vs. çok üşeniyorum artık. Deneme yanılmalara kapıyı kapattım.

Zevklerine güvendiğim insanlar var. Birinin damak tadına çok güvenirim örneğin, şurda bir şey yedim çok güzeldi derse heyecanlanırım gider yeriz. Birinin film zevkine çok güvenirim, şöyle bi film buldum kesin bak derse akşam eve çerezimi falan alır giderim heyecanlanırım. Böyle şeyler.

Bu tip günlük şeylerin dışında daha büyük ölçekli konularda da sevdiğim, saygı duyduğum insanların komferansları ya da sempozyumlarda falan ilgim olan bir konuda konuşmaları varsa heyecanlanırım.

akhenaten

Bugünlerde yağlıboya resim yapmayı öğrenmeye çalışıyorum daha çok yeniyim. Ama işlerimi tamamlayıp başına oturmaya sabırsızlanıyorum bugünlerde. Bir de amatör olarak dikiş dikiyorum sevdiğim basit parçaları fal. Eskiden puzzle yapmak için böyleydi. Kısaca bir şeyi ortaya çıkarmak güzel geliyor.Ne kadar basit şeyler olursa o kadar güzel herşey.

aslagülümseyenbirkediyegüvenme

Cocuk yapin

nuisance2

afyon salim ustada aşçı tabağı yemek. kaplıcaya gitmek. i love afyon. afyona gitmek için çalışıyorum.

titanyum22

yasinin 35 civari oldugunu dusunuyorum benim gibi, sanki kendim yazmisim gibi oldu. ama bence seyahatten sikilmam gibi, ozellikle imkan ve para varsa cok cok fazla ulke var gezecek. kapsamli bir dunya turu yapsan 1-2 seneni alir mesela.

gym'e devam ama heyecanli olmasi icin hayvan gibi basasim var, degisim sart. haftada bir hali saha, 2-3 haftada bir de basketbol oynuyorum, onlari merakla bekliyorum. oyun dizi vs sarmiyor.

sanirim cozum evlenip coluk cocuk sahibi olmak :)

baldur2

yeni seyler ogrenmek
spor yapmak ama gym degil. futbol, bilardo gibi rekabet iceren seyler.
seyahat etmek

antikadimag
1

mobil görünümden çık