Garantisi devam eden 2 yıllık bir çamaşır makinemiz var. Bozuldu, yetkili servis gelip alıp götürdü 2 hafta sonra tamir ettik deyip getirdiler. Aradan 1 hafta geçti yeniden aynı sorunu verdi. Servis kaydı oluşturdum adam telefonda "yeniden hata vermesi çok zor, elektriktendir, çamaşır miktarındandır" falan bir şeyler dedi. Dedim ki öyle ise gel kontrol et, bana sorunun şebekeden kaynaklandığını göster, belge ver bende ona göre hareket edeyim direndikten sonra tamam gelip program atacaz bitince tekrar gelcez falan dedi.

Adam gelince de sürekli bizimle ilgili kusurlar buluyor. Yok o programı kullanmayın yok o çamaşırı atmayın yok bilmem şöyle yok böyle... Bu adam teknisyen değil mi kusuru bende bulunca Arçelik buna madalya mı verecek? Arçelik'in sahibi bu kadar savunmaz ya :)


 

Tümü öyle inanın. Bizim bilgi eksikliğimiz onların etik kuralları rafa kaldırmaları neticesinde buna evrildiler. Sayelerinde YouTube videosu izleyip tamirci olacağız böyle giderse.

aslagülümseyenbirkediyegüvenme

yetkili servis diye güvenmeyin. keşke makinanızı götürmelerine izin vermeseydiniz. götürüp parça değiştirmedikleri veya çıkarmadıkları ne malum? yetkili olsun olmasın bu meslek grubuna hiç güvenmiyorum.

evde tamir yapsınlar. gözünüzün önünde olsun.

Leonardo~Da~Vinci

Hocam adamlarla iletişim o kadar zor ki anlatamam. Yani evde tamir falan olanaksız :)

eisberg

arçelik şaşırtmadı. bi de eski makine görüp "bak şimdikileri böyle üretmiyorlar haa bunlae alman motoru" geyikleri yok mu

titanyum22
1

mobil görünümden çık