yurtdışındayım. kısıt getirildiği için işime lazım olan birçok resmi kurum sitesine giremiyorum. çevre ve şehircilik bakanlığı, tapu müdürlüğü, bazı belediye siteleri yurtdışı kısıtına tabi olduğu için girilmiyor. türkiye vpni kullanıyorum ama nafile. sahte ipleri de tanımlıyor galiba. yok mu bir yolu? türkiyeden sunucu kiralama ile falan çözülemez mi? resmi işlerimi hep birilerine rica minnet yaptırtıyorum. teferrüatlı şeyler olduğu için yapan kişi de kardeşim bile olsa sıkılıyor, yapmak istemiyor.




 

evet hocam turkiye'de hizmet veren bir firmadan vps kiralayabilirsin. en dusuk paket ihtiyacini fazlasiyla karsilar. kurulum, vpn gibi konularda bilgin yoksa mesaj at yardimci olurum.

arakaali

Abi bir gariplik var, ben de yurtdışındayım vpn falan olmadan hepsine giriyorum :/ anlamadim. Acaba spesifik ülke ya da isp mi engelliyorlar?

logisticsmanager

ben de giremiyorum, ve nasil girecegimi hic bilemiyorum. VPN filan kar etmiyor. ne guzel soruymus. insallah bir cozum bulunur. her resmi site degil ama ihtiyacim olan bir iki tanesine zinhar giremiyorum. daha bugun kardesimden rica ettim.

kassiopeia
1

mobil görünümden çık