Türkiye'de konser, bar, techno club vs. gibi yerlerde karşı cinsle tanışabiliyor musunuz? Ya da tanışma teşebbüsleriniz nasıl sonuçlanıyor? Ne sıklıkla birilerine yaklaşıyorsunuz ya da birileri size yaklaşıyor? Erkek ve kadınlardan ayrı tecrübeler alabilirsem fena olmaz.

Avrupa ve Amerika'da dışarıda çok insanla tanıştım. Ama Türkiye'de mekanlara tek erkek olarak bile girilmiyor. Bekar insanların böyle yerlerde tanışması mekan sahipleri tarafından bloklanmış durumda. Genel olarak Türkiye'de dışarıda birebirde tanışma kültürünü ve işlerin nasıl yürüdüğünü merak ediyorum.


 

Barda yalnızca bir defa tanıştım. O da üyesi olduğum bir sitenin etkinliği idi.

Mekana, konsere gitmeyi sevmiyorum dolayısıyla oralarda tanışmıyorum.

Tatil yöresinde kolay oluyor bu işler. İki tarafın da niyeti ciddi olmadığı için. Otelin barında, havuzunda mutlaka birini buluyorum.

Teşebbüslerimin yarısı ret yarısı olumlu sonuçlanıyor. Kadınlarla konuşmayı pek bilmem denyo biriyim. Beğenen ya çok beğeniyor ya da ıyy diyor.

Erkeğim.

yurtsuz john

Pek cevap gelmediğine göre herkes online, iş ya da arkadaş çevresinde tanışıyor herhalde. İçler acısı durum :)

kakaolu kremali biskuvi

Cevap gelir aslında ama çok klasik ve tatsız olacağı için gelmemiş sanırım.
İstanbul için dışarıda neden birileriyle tanışılmadığını anlatırım ben size. Dışarısı çok sevimsiz insanlarla dolu.
Bir de genç nesil biraz garip. Müzikler de garip. Mekanlar da garip. Saçma sapan bir ortam var şu an dışarda.
Kitlesi biraz daha özel, biraz daha küçük yerlere gitmeniz lazım. Bilet fiyatlarının da yüksek olması insanları daha rahat hissettiriyor.
Tek erkek olayı da ne yazık ki gerekli.

mrvln

Saçma sapan ortam ne mesela, ne demek istiyorsunuz? 10 sene önceden farkı ne?

Tek erkek almıyoruz dediğinizde zaten şu olayı bitiriyorsunuz. Özel arayışları yoksa çiftler niye mekana gidip birileriyle tanışsın? İçerde tek erkek yoksa tek giden kadın da kimseyle tanışmaz. Herkes arkadaş mı ayarlayıp gidecek? Yurtdışındaki mekanlarda taşkınlık olmuyor mu sanıyorsunuz? Kadını da erkeği de yapıyor ve gerekirse atıyorlar mekandan. Daha en başından kimseyi almamak nedir?

kakaolu kremali biskuvi
1

mobil görünümden çık